NyföretagarCentrum

Nyföretagarcentrum logotyp

NyföretagarCentrum 
NyföretagarCentrum (Stiftelsen Svenska Jobs and Society) främjar nyföretagande och entreprenörskap, och är moderorganisation för landets alla NyföretagarCentrum. Dessa erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eget företag.

NyföretagarCentrum täcker närmare 200 kommuner med rådgivningen och målsättningen är att bidra till fler livskraftiga företag. Det betyder att de företag som startas är väl förberedda – har högre överlevnad, har högre produktivitet och är mer lönsamma.

Småföretagarnas Riksförbund har nu inlett ett nära samarbete med  NyföretagarCentrum Öresund. Genom samarbetet kan vi bättre hjälpa våra medlemmar som nyligen startat företag eller som precis ska starta.

De vanligaste frågorna som rör starten eller som är typiska för de första årens företagande har vi samlat i vår FAQ. Hittar du inte svaret på din fråga där kan du som medlem få telefonrådgivning av specialister på nyföretagande hos NyföretagarCentrum.

Vill du ha hjälp med din affärsplan kan du vända dig direkt till NyföretagarCentrum i din kommun för ett personligt möte, se www.nyforetagarcentrum.se

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen