Uppstart medlemskap

Uppstart medlemskap för dig som
ska eller har precis startat ditt företag

Ordinarie 1400:-

nu endast 500:-

Fyll i uppgifterna nedan

Småföretagarnas Riksförbund behandlar samtliga förfrågningar manuellt för att kunna kvalificera ditt nystartade företag till det rabatterade priset. Kriteriet för att kunna kvalificera sig till det starkt rabatterade priset är att du antingen är i fasen att registrera bolaget eller du har precis kommit igång och där finns ännu inget bokslut på första verksamhetsåret.

du kan även ringa oss för mer information

för mer information via e-post

Uppstart

MEDLEMSKAP
SEK1400
SEK 500
/år
 • Priset är exkl. moms och gäller för nystartade företag eller företag som ska precis etablera sig och har ännu inget bokslut inlämnad för det första verksamhetsåret. Allt som ingår i det ordinarie medlemskapet inkluderas i uppstart medlemskapet.
 • Boken "Bygg Business" skickas till dig helt kostnadsfritt automatiskt vid anslutning. *gäller för dig som anmäler sig via webben.
 • Räkna i god tid på lönsamheten i ditt företag. Utnyttja appen dinBIZ (lönsamhetskalkylator) gratis i tre dagar vid anslutning.

Ordinarie

MEDLEMSKAP
SEK 1400
/år
 • Vad ingår i medlemskapet?
 • 3 månaders försäkring kostnadsfritt.
 • Gratis juridisk rådgivning via telefon.
 • Rabatter på nödvändiga produkter och företag stödtjänster i form av förmåner
 • Avtalsmallar och checklistor för att underlätta företagets adminstration.
 • "Varnigslistan" för kunna hålla koll på oseriösa företag och bluffakturor.
 • Gedigen FAQ för att kunna lättare hjälpa med vanligt förekommande frågor inom företagande.
 • En stark röst som värnar om småföretagarens intressen på den politiska arenan med kontinuerlig påverksansarbete.

Om Småföretagarnas Riksförbund

TRYGGT, ENKELT OCH LÖNSAMT

– Det är så vi tycker att livet som småföretagare ska vara!

Genom att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du tillgång till en mängd medlemsförmåner, bland annat rabatter, fri juridisk rådgivning och förmånliga försäkringar. Allt framtaget specifikt för att gynna dig som småföretagare.

Som om inte det vore nog så blir du även en del av en stark politisk röst som aktivt arbetar för att förbättra villkoren för småföretagandet i Sverige. I nuläget representerar Småföretagarnas Riksförbund cirka 30 000 småföretagare, bli en av oss du också. Tillsammans kan vi påverka – tillsammans gör vi skillnad! 

Uppstart medlemskap

Ska du precis starta ett bolag, eller har nyligen startat ett? Bra gjort, Sverige behöver fler småföretagare!
Vi är en organisation som drivs av småföretagare så vi vet att det är mycket att tänka på när man drar igång. För att göra det enklare, tryggare och mer lönsamt för dig att bygga upp ditt företag så bör du blir medlem hos oss. Och eftersom få uppstarter har pengar över, så erbjuder vi dig första årets medlemskap till kraftigt reducerat pris. Bli medlem, utnyttja de fördelar du får från ett medlemskap och bygg ett framgångsrikt företag.

Tryggt

Det ska vara tryggt att arbeta som småföretagare, och en viktig och grundläggande trygghet finns i att du är rätt försäkrad även på jobbet. Som ny medlem får du 3 månaders försäkringar kostnadsfritt i form av vårt Trygghetspaket för dig som grundare. Dessutom rekommenderar vi dig att tidigt skaffa en Företagsförsäkring, det är praktiken en hemförsäkring för företaget.

ENKELT

Som ny företagare kommer du springa på nya regler eller situationer som kan kännas krångliga. Som medlem har du direkt tillgång till gratis juridisk rådgivning via telefon. Behöver du mer och praktiskt stöd så kan du köpa timmar från vår kvalitetssäkrade partner Nordbro.

LÖNSAMT

Första steget till att starta ett lönsamt företag är att förstå vad som krävs för att bli lönsam. Därför får du som uppstart medlem tillgång till en ”lönsamhets-kalkylator” i appen dinBiZ. Här kan du lägga in dina faktiska siffror och se din beräknade lönsamhet eller ändra på olika siffror för att se hur det påverkar slutresultatet.

NÅGRA medlemsförmåner

Uppstart medlemskap

JURIDISK RÅDGIVNING

Det här med juridik kan vara svårt och komplicerat för den ovana. Hur ska jag tolka olika lagar och regler? Gör jag rätt rent juridiskt och vilka rättigheter har jag i förhandlingar och uppköp? Ta del av Småföretagarnas juridiska rådgivning!

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

VÅRA FÖRSÄKRINGAR

Medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund får tillgång till att teckna försäkringar speciellt utformade för småföretagare via Småföretagarnas Försäkringar. Småföretagarnas Försäkringar hjälper dig som småföretagare att hitta rätt försäkring för ditt behov. Vi erbjuder idag sex olika kategorier av försäkringar.

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

FORDON

Har du ett behov av tjänstebil i ditt företag? Då kan du spara stora belopp tack vare Småföretagarna Riksförbund fina rabatter på såväl fordon som drivmedel. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund kan du få rabatt på utvalda bilmodeller från DS Automobiles, Opel, Ford, Citroen och Peugeot.

LÄS MER  >>

Vad säger våra medlemmar om oss?

Fler medlemsförmåner

Uppstart medlemskap

FINANS

Våra medlemmar har möjlighet att ta del av ett flertal bra erbjudanden inom finanssektorn där vi bland annat har rabatterade priser på fakturaköp och påminnelsehantering, men även fördelaktiga företagslån via Krea samt ett rabatterat pris på tjänstepensioner via Pensure.

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

DRIVMEDEL & EL

För många småföretagare är drivmedel och el något som genererar stora utgifter i företaget. Känner du igen dig? Då har vi några riktigt bra skäl till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund. Ta del av våra medlemsförmåner med rabatter på såväl drivmedel som el.

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

MARKNADSFÖRING

Har du svårt att få ditt företag att växa och hitta nya kunder? Då har du som medlem i Småföretagarnas riksförbund möjlighet att ta extern hjälp med marknadsföringen till rabatterade priser. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund så blir du även en del i ett stort affärsnätverk.

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

KONTOR & ELEKTRONIK

Är det dags att skaffa ett ordentligt kontor? Eller behöver du uppgradera och förnya befintliga hårdvaror? Eller kanske bara fylla på kontorets alla förbrukningsvaror? Oavsett anledning så erbjuds alla våra medlemmar flera attraktiva rabatter på elektronik och kontorsartiklar via våra samarbetspartners så som Office Depot.

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

HÄLSA & FRISKVÅRD

Som småföretagare jobbar vi ofta och mycket. Det kan bli långa arbetsdagar, något som lätt kan leda till både stress och såväl psykisk som fysisk ohälsa. Därför har vi på Småföretagarnas Riksförbund tagit fram flera bra förmåner kring friskvård och hälsa.

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

HOTELL & RESA

Är du ofta på resande fot i ditt företagande? Då finns det stora pengar att spara med Småföretagarnas Riksförbunds fördelaktiga rabatter på hotell och tågresor. Vi har bland annat rabatt på tågresor med SJ och hela 25% rabatt på privata hotellvistelser hos Elite Hotels.

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

TRANSPORT & LOGISTIK

Driver du en e-handel och behöver bra priser på leverans av dina paket? Eller har du tjänstebilar som slukar drivmedel under alla era kundbesök? Som medlem hos Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet till flera attraktiva rabattavtal inom transport och logistik.

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

ADMINISTRATION

Ett vanligt förekommande hinder många upplever när de går i tankarna att starta sitt första företag är all administration det medför. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du möjligheten att gå t.ex. Srf Konsulternas utbildningar inom bokföring, deklaration, moms, lön och skatt med 10% rabatt.

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

TIDNING & MAGASIN

Som småföretagare har du säkert är stort intresse för affärer och börsen, vi har därför tar vi fram löpande erbjudanden på tidningarna och magasin. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du även vår omtyckta medlemstidning Bra Affärer fyra gånger om året.

LÄS MER  >>

Uppstart medlemskap

UTBILDNING

Att driva småföretag kräver ofta kunskap inom många områden för att få ihop hela företaget och därför är vi stolta över att kunna erbjuda alla våra medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund flera bra erbjudanden på såväl kostnadsfri som rabatterade utbildningar. Ta chansen att vässa dina kunskaper!

LÄS MER  >>

Rulla till toppen