Attitydresan
genom Sverige

Vi besöker både små och stora orter runt om i landet för att låta småföretagare, politiker och tjänstemän träffas i "det goda samtalet"

Attitydresan

Med den här Sverigekartan vill vi illustrera att vi har förmånen att företräda 30 000 småföretagare och att vi är starka tillsammans. Vi behöver varandra och Sverige behöver oss, därav denna hyllning till er alla och en önskan om att ingjuta hopp inför framtiden.

”Attitydresan” är en resa där vi som styrelseledamöter i Småföretagarnas Riksförbund besöker både små och stora orter runt om i landet.

Vår ambition är att småföretagare, politiker och tjänstemän får mötas. Vi tror att vi genom möten, berättelser från en företagares vardag och med det goda samtalet får ökad förståelse för varandra, till glädje och nytta för alla.

Så, varmt välkommen på vår resa genom Sverige – fylld med fantastiska småföretagarberättelser.

Vi hyllar även delar av Sveriges alla artister genom att lyfta fram några artister med deras musik och hoppas att det kan ge något tänkvärt att ta till sig. Tryck Play nedan.

Anmäl dig till Attitydresan

Fyll i följande kontaktformulär för att Ingrid Ohlsson ska kunna kontakta dig inför besöken. På grund av rådande restriktioner försöker vi planera med god omdöme antal deltagare för att kunna begränsa smittspridningen enligt de råd råd Folkhälsomyndigheterna rekommenderar.

Attitydresans
planerade orter

Under sommaren 2021 kommer Attitydresan göra spontana besök på följande orter.

Bevaka Småföretagarna Riksförbunds sommarturné 45 Dagar On Tour för den senaste bevakningen om besöken på dessa orter.

45 Dagar On Tour

#nubörjarviom Vi lyfter fram Sveriges småföretagare med en unik sommarturné. Bevaka denna sida för det senaste från 45 Dagar On Tour.

Läs mer »

VIll du att Attitydresan besöker din ort?

Eller kanske önska dig att få med en låt på vår lista?

Fyll i följande kontaktformulär för att Ingrid Ohlsson ska kunna kontakta dig för att besvara dina frågor om Attitydresan och planera ett besök tillsammans med dig.

Tidigare besök från Attitydresan

Vilhelmina är ännu en av de föredömliga kommuner med ett gott företagsklimat och engagerade medmänniskor som vi fått besöka under 45 Dagar On Tour. I denna film ser ni intervjuer med småföretagare, politiker och tjänstemän i Vilhelmina kommun.

LÄS MER >>

Intervjuns heliga kulturella plats tar oss till trädgården i anknytning till Zornmuseet i Mora. På plats tillsammans med Ingrid Ohlsson från Småföretagarnas Riksförbund har vi ordförande Anna Hed (C) och Per Ericson (M) från kommunstyrelsen i Mora Kommun.

 

LÄS MER >>

Denna dag träffar vi Johan Väisänen från Explore The North. Man kan inte omformulera Johans egentliga titel som företagare än med att han är en gedigen entreprenör sedan barnsben.

LÄS MER >>

Plusmaterial från dag 8 av 45 Dagar On Tour tar oss till med Johan Väisänen från Explore The North. Hur skulle man kunna blicka framåt som kommun på landsbygden?

LÄS MER >>

Dag 9 av 45 Dagar On Tour tar oss till Luleå där vi träffar restauratören Mehmet Tekin som driver restaurangen Corsica och Anders Josefsson (M) kommunalråd i Luleå.

LÄS MER >>

Ingrid Ohlsson

Styrelseledamot och ansvarig för Attitydresan och
Småföretagarnas Riksförbunds Eldsjälar.

Ingrid är proffs på att bygga nätverk, älskar möten med människor och ser oftast möjligheter i allt som dyker upp i hennes väg. Kanske är detta en av de starkaste anledningarna till att hon är ansvarig för Attitydresan och att bygga nätverket Eldsjälar i Sverige.

Till vardags driver Ingrid sitt företag Hjärtans(G)Hjärna AB, ett inspirations- och produktionsbolag med säte i Helsingborg. Hon ser sig själv som ”möjliggörare med ett brett kontaktnät” efter 35 år i kultur och nöjesbranschen.

Ingrids motto är: Jag måste se till att ha roligt, annars blir det tråkigt och då är det inte kul. Texten är tonsatt, så varför inte be Ingrid sjunga den för dig när ni ses!

 

LÄS MER >> Ingrid Ohlssons presentation

Vår Spotifylista

Med inspiration och stor tacksamhet för all musik som skapas vill vi här lyfta 21 artister från 21 regioner i Sverige. Med detta vill vi hylla landets småföretagare och förmedla hopp och inspiration inför 2021.

Föregående
Nästa
21 landskap - 21 artister - 21 låtar

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top