Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Attitydresan
genom Sverige

VÄNLIGEN OBSERVERA ATT ATTITYDRESAN
I NEDAN EXPONERAD FORM HAR AVSLUTATS 2023.06.30

Vi besöker både små och stora orter runt om i landet för att låta småföretagare, politiker och tjänstemän träffas i "det goda samtalet"

Attitydresan

Med den här Sverigekartan vill vi illustrera att vi har förmånen att företräda 30 000 småföretagare och att vi är starka tillsammans. Vi behöver varandra och Sverige behöver oss, därav denna hyllning till er alla och en önskan om att ingjuta hopp inför framtiden.

”Attitydresan” är en resa där vi som styrelseledamöter i Småföretagarnas Riksförbund besöker både små och stora orter runt om i landet.

Vår ambition är att småföretagare, politiker och tjänstemän får mötas. Vi tror att vi genom möten, berättelser från en företagares vardag och med det goda samtalet får ökad förståelse för varandra, till glädje och nytta för alla.

Så, varmt välkommen på vår resa genom Sverige – fylld med fantastiska småföretagarberättelser.

Tidigare besök från Attitydresan
Kepsen på för Hatstore World – från Kalmar ut i världen

Imponerande möte med företaget Hatstore World i Kalmar. Vi träffar ekonom och delägare Niklas Nordheim och sänder samtidigt en varm hälsning till Filip som grundade företaget och är hemma på pappaledighet. 

LÄS MER »

Christian välkomnar det personliga mötet

Härligt att äntligen besöka Kalmar med vår Attitydresa och dagens runda bordet samtal. Vi fick ett bra möte med högt i tak, alltifrån företagande, parkeringsplatser och att mötas på riktigt. 

LÄS MER »

Stefan har en idé – vem fångar bollen?

Stefan arbetar med bokföring, årsbokslut, deklarationer och egentligen allt som rör ekonomi. Det som drev Stefan att starta upp sitt nuvarande företag var att han som företagare saknade just den produkten som han nu levererar. 

LÄS MER »

Erik & Hanne representerar staden med anor från 1600 talet

Attitydmötet i Kalmar mynnade ut i ett samtal med Erik Ciardi, Kommunalråd Centerpartiet och Hanne Lundqvist, Oppositionsråd Moderaterna. Både Erik och Hanne är överens om

SE MER »

Från kärnkraft till röd WV bubbla

Vi besöker vårt medlemsföretag Retro Parts Engineering AB i Västervik, Ragnar Persson. Ragnar utbildade sig inom projektledning och styrsystem i Linköping och insåg ganska snart

SE MER »

Vill du bli kontaktad om Attitydsresans tidigare arbete?

Fyll i följande kontaktformulär för att Småföretagarnas Riksförbund ska kunna kontakta dig för att besvara dina frågor om Attitydresan.

Attitydresan - Besöker din ort för att lyfta upp attityden till småföretagande

Ingrid Ohlsson

Tidigare ansvarig  för Attitydresan och tidigare styrelseledamot.

Ingrid är proffs på att bygga nätverk, älskar möten med människor och ser oftast möjligheter i allt som dyker upp i hennes väg. Kanske är detta en av de starkaste anledningarna till att hon är ansvarig för Attitydresan och senare fick mantla ansvaret för att bygga tidigare nätverket Eldsjälar i Sverige.

Till vardags driver Ingrid sitt företag Hjärtans(G)Hjärna AB, ett inspirations- och produktionsbolag med säte i Helsingborg. Hon ser sig själv som ”möjliggörare med ett brett kontaktnät” efter 35 år i kultur och nöjesbranschen.

Ingrids motto är: Jag måste se till att ha roligt, annars blir det tråkigt och då är det inte kul. Texten är tonsatt, så varför inte be Ingrid sjunga den för dig när ni ses!

 

LÄS MER >> Ingrid Ohlssons presentation

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen