Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Affärsinsikter från restaurangbranschen

I Simpnäs träffade vi Percy, ägaren av Lotsvillan, en sommarrestaurang och cateringverksamhet. De diskuterade hur pandemin påverkade företaget och vikten av att ha en ekonomisk buffert. Percy betonade att det är svårt att bygga en buffert i restaurangbranschen och att det kräver många års arbete och återkommande kunder. Han gav råd om att minska fasta kostnader och att ha duktiga rådgivare för att undvika personligt ansvar. Trots utmaningarna har Percy och hans familj lyckats hålla sin verksamhet stabil och njuter nu av välförtjänt ledighet under vintermånaderna.

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen