Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Akuta åtgärder från politiken måste ske nu

Småföretagarnas Riksförbund har under flera år varit i Almedalen för att träffa politiker, kommunföreträdare, myndigheter och många andra. Efter två års avbrott var det dags i år igen att besöka denna viktiga mötesplats för att genom dialog föra fram småföretagarperspektivet.

Berit Johansson intervjuas i samband med besöket i Almedalen för att kunna ta reda på vilka hjärtefrågor hon brinner för och samtidigt vad hon önskar att politiken ska börja behandla. Dessa hjärtefrågor har aktualiserats ännu mer i nuläget för småföretagare. Berit har en bakgrund i STR Sveriges Trafikutbildares Riksförbund och brinner mycket för den gröna näringen och de svenska bönder. “Det handlar mycket om drivmedel och transportfrågor och hur regeringen reagerar på nuvarande energi situation samt skenande pris- och kostnader på allt som rör en småföretagares vardag.” Se gärna hela intervjun med styrelseledamot Berit Johansson nedan där förbudets arbete porträtterats direkt från Almedalen 2022.

Inspelningen med Berit Johansson skede innan det tragiska mordet som inträffade i slutet av veckan som visade att såväl demokratin som livet är bräckligt. Vi hoppas att Almedalen kan förbli den öppna platsen för dialog och möten mellan näringsliv och politik även framgent. Det fasansfulla våld som trängde in i tryggheten har visade sig vara en riktad attack mot staten och vi får hoppas att det aldrig upprepas och att Almedalen kan förbli den öppna mötesplats den varit.

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen