Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

”Allt annat än nöjd med stöd som fällt istället för hjälpt”

För cirka 15 månader sedan träffade Mats krögaren Gabriel Sahlin och nu är han tillbaka igen. Mitt i den fantastiska köksträdgården på Norra Master Grill i Lummelunda på Gotland sker samtalet om bland annat skatteskulder, hur det var att starta upp en ny verksamhet mitt i pandemin och hur man tänker framåt. Kanske har han helt rätt i att naturen är en plats som kommer att utnyttjas mycket mer i framtiden? 

Norra Masters Grill har upp till 180 platser utomhus och under sommaren har det exploderat med gäster. Sommaren har varit fantastisk och trots en tuff  tid har han ”bara” tappat 30% av omsättningen under pandemin. Det där skatteanståndet på 15 månader som nu utlovats är dock långt ifrån tillräckligt enligt Gabriel och han är allt annat än nöjd med stöd som fällt istället för hjälpt. 

Vad är Gabriels eget recept på hur man tar sig igenom en pandemi, en svacka och hårda restriktioner? Svaret får du i filmen men det innefattar bland annat att påminna sig själv om att det man arbetar för är sitt livsverk – och det ska ingen få ta ifrån honom. 
 
I samarbete med En Företagares Vardag 

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen