Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Återbesök hos Toftagården

I juni förra året besökte Mats och Småföretagarnas Riksförbund Henrik Fredmark på Toftagården. Då var restriktionerna hårda och Henrik uttryckte en oro inför sommaren. Hur skulle det gå? Nu gör Mats ett återbesök för att höra hur det gick och hur det ser ut framåt. 

Höst och vinter 2020 blev Toftagården, som många andra, lidande då konferenser, golfresor, bröllop och julbord ställdes in. Man tappade totalt runt halva omsättningen och fick både permittera och säga upp personal. När nu restriktionerna verkar släppa ser det ljusare ut än på länge och man ser fram emot att äntligen kunna satsa fullt ut igen.  

I intervjun pratar Mats och Henrik även om kompetensbristen som breder ut sig i landet då personal som fått sägas upp under pandemin har gått vidare till nya arbetsplatser och yrken. Henrik berättar att han haft tur då de flesta av det gamla gardet, åtminstone i servisen, har kunnat komma tillbaka men han är medveten om problemet och trycker lite extra på att det är ett problem som kommer kvarstå en lång tid fram i hela landet. 

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen