Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Att vara småföretagare och sjuk – ”Det är väl bara till att köra”

Vi träffar Emil Lindqvist, nystartad företagare, som berättar om hur han ser på att vara sjukskriven som småföretagare.

Mats Eriksson från Småföretagarnas Riksförbund träffar Emil Lindqvist från Bara Bäddsoffor för att höra om hans resa som nystartad företagare. Från ett extraknäck inom krogbranschen till säljare för energidryck och till att ta steget fullt ut som företagare. Emil är den typen av entreprenör som alltid kör 100% fullt ut och som vågat satsat från sin trygga anställning till att bli egenföretagare. Tillsammans med kompanjonen Malin har han sadlat om till att sälja bäddsoffor. När de fick erbjudandet tog de chansen att ta över en möbelbutik i Göteborg med inriktning ”bara bäddsoffor”. De tvekade inte utan tog klivet över till att bli företagare.

Liksom många andra företagare som får frågan om hur de gör när de blir sjuka, blir Emil lite ställd. Men han svarar ärligt. ”Det är väl bara till att köra”. Vid en förkylning eller influensa så kan två Alvedon och en Ipren fungera, men vad skulle kunna hända vid en mer allvarlig sjukdom eller om man bryter ett ben och man behöver vara borta från företaget som egentligen ens kropp och sinne skulle behöva för att återhämta sig?

Som småföretagare är man inte immun mot sjukdom eller olycksfall. Hälsan är det viktigaste man har för att kunna driva sitt företag.  

Småföretagarnas Riksförbund har därför tagit fram olika försäkringslösningar så att även småföretagare kan skapa sig det skyddsnät och den trygghet som i dag saknas för den som driver eget. Bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund för att ta del av bra och prisvärda försäkringslösningar. Bli trygg – även som småföretagare. Läs gärna mer om Småföretagarnas Försäkringar här.

Ett Vlogg-samarbete med En Företagares Vardag

gå med i Småföretagarnas Riksförbund nu

Enkelt, tryggt och prisvärt!

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om

Bi

 

Så funkar det!

Alternativ 1: Fyll i formuläret, sätt in 1725 kronor på vårt bankgironummer 255-0481 och ange ditt organisationsnummer i meddelandefältet.

Alternativ 2: Fyll i formuläret för att betala på faktura.

Kostnad för medlemskap:
Medlemsavgiften består av en avdragsgill serviceavgift på 1300:-
+ moms 325:- + medlemsavgift 100:- = Totalt 1725:-/år

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen