BarBord i Viken

[stag_intro]Andreas Lundh har i sommar startat upp en sommarrestaurang i Viken vid namn BarBord. Andreas driver även Gastronomibutiken i Helsingborg. Verksamheterna driver han tillsammans med sin fru Jeanette.[/stag_intro]

I Gastronomibutiken så säljer man bland annat kött, ost samt hemlagad mat över disk av mycket hög kvalitet, samt en välrenommerad Cateringverksamhet. Till sommaren så finns det även en mindre uteservering med 30 sittplatser. Nu i sommar så är det första sommaren som man skall driva sommarverksamhet i Viken.

Hur har momssänknigen påverkat er? Det är svårt att säga någonting ännu annat än att det är väldigt bra för båda verksamheterna. Vi har budgeterat att ta in 1 personal extra under sommaren pga utav momssänkningen. Prissänkningar är det inte tal om – vi har inte höjt våra priser på 4 år, utan nu behövs bättre likviditet för att utveckla samt att skapa trygga anställningar.

En annan sak som kommer fram under samtalet, är om hur svårt det är att få finansiering genom banken. Nu kanske vi kan bygga upp vårt eget kapital inför framtiden, vilket bådar gott.

[stag_alert style=”green”]Denna vardagshistorien kommer ifrån Momsbloggen, och blev först publicerad den 6. oktober 2012.[/stag_alert]

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen