Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Coronastöden som försvann

Idag kommer Uppdrag granskning att sända ett inslag om Coronastöden som försvann. I inslaget möter ni Maria från Mora, en av många småföretagare som drabbats hårt av Tillväxtverkets oförmåga/ovilja att hjälpa och stötta småföretagare. Myndigheterna fokuserar på att följa otydliga lagar och regler istället för att hjälpa företag att överleva. Denna felaktiga prioritering har ett högt pris av stress, oro och psykiskt lidande. Något som vi på förbundet dagligen fått möta i våra samtal med uppgivna, förbannade och orättvis behandlade småföretagare.

Det är människor vi pratar om och det är så många människor som blir drabbade av detta, Är regeringen medveten om situationen? Och om de är det så är det en katastrof. Vad är det för regering som inte tar ansvar?, frågar Maria.

Småföretagarnas Riksförbund kan inte acceptera att landets småföretagare behandlas på detta sätt. Statsministern måste nu ta ansvar för den situation som uppstått. Det är dags att prioritera och hålla sina löften så att pengarna i stödsystemen når den grupp företagare som står på gränsen till konkurs. Det är allvar nu!

Se programmet Uppdrag Granskning och stötta Småföretagarnas Riksförbunds jakt på de försvunna stödmiljarderna!

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen