Den Glade Snickaren.

2001 Tröttnade Magnus Ulltin på att vara anställd och tog det stora klivet och startade ett litet byggföretag! Och driver idag Ulltin entreprenad AB , hälftenägare ihop med sin bror Stefan Ulltin

Nu har det gått 15 år som egen och Magnus har fullt upp med uppdrag så pass bra så att han kan hålla flera uppdrag igång! Så jag frågar Magnus ångrar du ditt beslut att bli egen? Aldrig i livet säger Magnus det är en enorm frihet att få styra över sin egen vardag ibland så är det tufft och för det mesta som idag när solen skiner så är livet underbart! Men man kanske inte är så kaxig framåt November/December när hösten övergår till vinter då vill man helst jobba inomhus! Magnus jobb innebär inte bara slå spikar utan det är mycket jobb att räkna samt planera olika projekt samt genomgång med kunder och det gäller verkligen att man räknar rätt ifrån början för det är inte bara jag som skall involveras utan även Elektriker,Målare,Rörmokare m,m å’så skall man hålla reda på alla regler samt bokföring så att pengarna kommer in i ett jämnt flöde. Jag frågar Magnus om du skulle skicka ett budskap till våra styrande politiker vad skulle säga då?
Satsa på ungdomarna och småföretagarna, lärlingsutbildningar, drivaföretagskunskap på schemat i skolan, ge företagarna ekonomiskt utrymme att anställa och yrkeslära unga, Det är framtiden och vägen till ett bättre Sverige.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top