Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ett samtal om camping, generationsskifte och jobbskapande

Mats besöker Evedalscamping i Växjö för att prata en stund med Markus Holst om livet när man driver en camping, generationsskifte och jobbskapande. Trots att det är en lördag i november så är Markus i full gång med att göra i ordning campingen inför nästa sommar. Att vara företagare blir ett sätt att leva sju dagar i veckan men det är något han trivs väldigt bra med.  

Förra sommaren kallar han för covidsommar och sommaren 2021 visste man inte riktigt vad man hade att vänta. Skulle det bli en likadan sommar med få bokningar eller skulle det rulla på som vanligt? Det visade sig att det blev helt fullbokat så det blev en härlig överraskning. När vintern kommer och sommargästerna åker hem är det företagarnas tur att komma och det fortsätter vara bra bokning på både stugor och vandrarhem.

Från början är det Markus föräldrar som byggt upp campingen och när dagen kommer så är det meningen att Markus och hans bror ska ta över. Just ordet generationsväxling är ett laddat ord för hans del men att en dag gå in helt och fortsätta bygga med allt han lärt sig är något han verkligen ser fram emot.

Titta på filmen för att höra mer om jobbskapande och tankarna kring vad en generationsväxling kan innebära. Tack Markus för att vi fick besöka dig och höra din berättelse!

I samarbete med En Företagares Vardag.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen