Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Finansiering måste inte vara svårt

Vi träffar nystartade småföretagaren Sabina Söder från Helsingborg.

För Sabina Söder går en tioårig vision snart i uppfyllelse. Om en månad öppnar hon sitt eget nöjespalats med ”Dinner Show” i Helsingborg. Sabina berättar entusiastiskt för Mats Eriksson från Småföretagarnas Riksförbund om lyckan i att se sin dröm förverkligas. Men hon beskriver också en satsning som innefattar en stor personlig risk, både vad gäller ekonomi och hälsa. Att lägga 19 timmar per dygn för att få allt iordning kombinerat med svårigheter att hitta en finansiär är inte en dans på rosor. Efter en lång tid med hårt arbete trodde både Almi och SEB på Sabinas koncept, och de är nu hennes finansiärer. Att det krävs tid, pengar och kraft för att lyckas som småföretagare var inte någon nyhet för Sabina. Från start har hon varit beredd att kämpa hårt för sin dröm, som hon vet kommer att ge mycket glädje och energi tillbaka.

Vi på, Småföretagarnas Riksförbund, hjälper dagligen småföretagare med råd i uppstarten av sina verksamheter eller för att vidareutveckla verksamheten. Detta kan vara genom vår ny-lanserade Start-paket, samarbeten med aktörer som Marginalen Bank (läs mer här) som kan hjälpa företag med finansiering eller ren kunskapsförmedling där vi delar med oss praktiska tips hur du kan bättre utveckla verksamheten som småföretagare.

Mats Eriksson från Småföretagarnas Riksförbund träffar Sabina för att få hennes historia som nystartad småföretagare återberättad.

Ett Vlogg-samarbete med En Företagares Vardag

 

gå med i Småföretagarnas Riksförbund nu

Enkelt, tryggt och prisvärt!

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om

Bi

 

Så funkar det!

Alternativ 1: Fyll i formuläret, sätt in 1725 kronor på vårt bankgironummer 255-0481 och ange ditt organisationsnummer i meddelandefältet.

Alternativ 2: Fyll i formuläret för att betala på faktura.

Kostnad för medlemskap:
Medlemsavgiften består av en avdragsgill serviceavgift på 1300:-
+ moms 325:- + medlemsavgift 100:- = Totalt 1725:-/år

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen