Framgångsrikt företagande med Reinhold Håkansson

Vi träffar Reinhold ”UppfinnarJocke” Håkansson och vårt medlemsföretag Reipal!

Reinhold är född och uppvuxen i Höör men bodde många år i Kalifornien där han fick både inspiration och goda förebilder som peppade honom till att ta sig dit han är idag. Resan har inte varit lätt men som en sann entreprenör med envishet som få så har han verkligen lyckats med att driva sina två framgångsrika bolag Reipal AB och Agec AB.

I början på 80-talet startade han sitt arbete i garaget där han senare kunde inrätta en liten verkstad. Efterhand att verksamheten växte fick han hyra in sig en större verkstad och har nu växt ur även den och fått bygga ut ännu mer. Det är en stor efterfrågan på de produkter han erbjuder och han har kunder runt om i världen – från Höör till Kina och lite till. Den stora efterfrågan gör att han inom snar framtid dessutom kommer att få anställa mer personal.

I denna inspirerande film får vi se stoltheten i Reinholds ögon när han berättar om vad han och hans arbetskamrater har skapat tillsammans. Samarbete, ödmjukhet, uppmuntran och en tro på sig själv får bli nyckelorden för Reinholds framgångssaga.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen