Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Från stad till bygd: En företagsresa i Ottsjö

Samtalet med Mats kastar ljus över en omvälvande resa från stadens stress till lantlivets lugn. Mats, som tidigare levde ett hektiskt liv i Stockholm, berättar om beslutet att flytta till Ottsjö och bygga sitt nya livsverk där. För Mats och hans familj har förändringen varit en inspirerande resa, fylld med utmaningar och lärdomar. Bygget av deras nya hem och företag har gått i rasande fart, men samtidigt har det varit en fantastisk och lärorik upplevelse.

Genom dialog och ömsesidig förståelse har Mats och hans familj också lyckats navigera genom byråkratiska hinder i byggprocessen. Tydlig kommunikation och tillit till att problem kan lösas har varit nyckeln till deras framgång. För dem handlar det om att gå in i samarbeten med positiv inställning och tron på att gemensamma utmaningar kan övervinnas.

Mats betonar vikten av att upprätthålla en nära dialog med myndigheter och kommunen för att säkerställa en god relation och smidiga processer. Han ser fram emot att fortsätta sin resa i Ottsjö och att få möjlighet att fortsätta utveckla sitt nya livsverk med stöd från det lokala samhället och myndigheterna.

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen