Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Gå direkt till “Finkan” – småföretagaren som hittade sin nisch

Ett koncept som får många att bli nyfikna på hur det är ett övernatta i en fängelscell på riktgt! “Gå direkt i fängelse utan att passera start” -kontexten får i denna småföretagarehistoria, med Staffan Bergström från Hotellet Fängelset, en annorlunda tvist i händelseförloppet.

Här blev man tvungen att passera COVID19-krisen och inte START. Strategin i att driva företag under kris fick taktiska förändringar, men man kom ut ur det som en vinnare. Det viktiga i det taktiska upplägget blev förloppet i att anpassa mind-set för att kunna överleva. Det som kännetecknar 100% av alla våra historier från en småföretagares och deras vardag är att “den anamma” som hittas gång på gång ser ut att vara hårdkodad i Sveriges småföretagares DNA.

Se hur Staffan tog ett helhetsgrepp med sitt företag under en kris för att först reflektera, sedan ta vara på en negativ utvecklingstid för att vända det till en positiv upprustning inför framtiden. Detta mind-set vill vi gärna förmedla vidare till andra småföretagare och önska Hotellet Fängelset ett STORT LYCKA TILL nu när framtiden ser ljusare ut.

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen