Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vi träffar Gjuteriet Crossfit

Vi har träffat Gerd och Jörgen Karlsson, som driver Gjuteriet Crossfit i Falkenberg. De har tagit ett viktigt steg mot att göra träning mer tillgänglig för alla, oavsett rörlighet.

Det är ofta en utmaning för rullstolsburna eller personer med begränsad rörlighet att hitta lämpliga träningsmöjligheter. Därför har Gerd och Jörgen utvecklat en innovativ tillsats för roddmaskiner. Denna tillsats är enkel att använda, kan justeras utan hjälp och möjliggör ett rejält träningspass för rullstolsburna.

Idén föddes när en av deras medlemmar och coacher blev förlamad. Gerd ville skapa något som skulle låta henne fortsätta ro och träna, vilket resulterade i denna unika tillsats. Responsen har varit överväldigande positiv. De har fått patent på sin uppfinning och utvecklat den tillsammans med Ebba Einarsson, en skicklig roddare från Falkenbergs moderklubb som satsar på olympiaden. Även äventyraren Aron Andersson har testat den och gett tummen upp. Dessutom har de visat upp sin produkt på mässor i Köln och fått intresse från företag i både Sydkorea och Tyskland.

Deras stora dröm är att se denna tillsats på alla gym, så att träning verkligen blir tillgänglig för alla. Vi ser fram emot att följa deras resa och hoppas att fler gym snart kan erbjuda denna fantastiska möjlighet!

Film och produktion i samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen