Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Hamnkrogen i Helsingborg

[stag_intro]Hamnkrogen ligger mitt i hamnen i Helsingborg. En oändlig ström utav människor som skall till Helsingör samt tvärtom. Jag sitter ner med Bosse Sigö som har varit med och drivit Krogen sedan 1994. Plötsligt så väller det in gäster, och uteserveringen blir snabbt full. Skall vi ringa in personal? Men så kommer regnet och hela uteserveringen töms.[/stag_intro]

Så här har det varit denna vår och försommar – extremt svårt att planera dagarna, men det är tur att vi även har en inneservering, säger Bosse.

Vad har momssänkningen betytt för Hamnkrogen? Vi sänkte våra lunchpriser, vilket resulterade i flera gäster som har genererat en halvtidstjänst under lågsäsongen. Vad det innebär under sommaren är väldigt svårt att svara på – det hänger helt enkelt på vädret!

Samtidigt så vill Hamnkrogen skicka en hälsning till Stefan Löfven, att han skall ta reda på fakta innan går ut talar om hur det är i vår branch.

Det blir liksom lite mer trovärdigt om han pluggar på lite bättre.

[stag_alert style=”green”]Denna vardagshistorien kommer ifrån Momsbloggen, och blev först publicerad den 6. oktober 2012.[/stag_alert]

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen