Hotellet som länge stått tomt har förvandlats till att bli en blomstrande attraktion

Under resan på Gotland träffade Mats många kreativa företagare, bland annat Annica Österberg och Signe Bleckhorns. Tillsammans med Thomas (som inte kunde närvara för filmen) driver de sedan februari 2021 Hotell Slitebad. Först trodde de att de själva skulle klara av att rodda verksamheten under sommaren men det visade sig att det gick så bra att de blev tvungna att anställa – inte bara en utan ett 30-tal sommarjobbare!  

Varken Annica eller Signe har någon större erfarenhet från hotell- eller restaurangbranschen sedan tidigare förutom att de förra året fick chansen att driva Bläse Bistro under sommaren. Gänget trivdes med att jobba ihop och ville hitta något annat som de kunde livnära sig på året runt. När de fick höra att man sökte en arrendator till Hotell Slitebad var därför valet enkelt. Idag är de stensäkra på sin sak och otroligt engagerade i att driva Hotell Slitebad, som dessutom även är restaurang och vandrarhem.  

Titta på denna inspirerande intervju för att höra mer om hur det hotell som länge som stått tomt har förvandlats till att bli en blomstrande attraktion mitt i Slite. Har du vägarna förbi så rekommenderar vi dig även att svänga förbi och bo över en natt. Tack Annica och Signe för att ni tog er tiden att träffa oss och lycka till med allt framöver! 

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen