Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Indira Alikalfic har många järn i elden!

I Gamla Stan mitt Stockholm driver Indira Alikalfic sitt Cafe Schweizer sen 10 år samt Slotts Cafe’t på Stockholms Slott sedan 8 år tillbaka.
Indira Alikalfic har många järn i elden!
Indira är en driven kvinnlig Småföretagare med många järn i elden vilket innebär långa dagar på jobbet varje vecka upp till 10 timmar om dagen och på sommaren blir det upp till 15 timmar om dagen.

Indira Alikalfic har många järn i elden!
Caféet är ett mycket populärt stamställe för många med mängder utav bakverk samt mat i en underbar miljö. Här träffar man sina vänner över en kopp kaffe eller en matbit. Eftersom man ligger alldeles intill Riksdagshuset så kommer även våra politiker för en stunds avkoppling!
På caféet jobbar 6-7 personer under alla veckodagar med start kl 07,00 på morgonen för att sedan stänga vid 19,00 och det är verkligen rulle hela dagarna även fast det är lite lugnare nu i Januari månad.

Indira Alikalfic har många järn i elden!
Snart är det dags att börja planera inför sommaren då Slottscafét öppnar på Slottet och då är det bara att jobba,jobba samt hem och sova några timmar och så pågår hela sommaren som är väldigt viktig för att få hela att gå ihop ekonomiskt vilket innebär att antalet anställda ökar till 15 personer! 

Indira Alikalfic har många järn i elden!
Trots att Indira håller ett högt tempo i vardagen så driver hon även projektet Stiftelsen Våra Barn tillsammans med sin syster Amra då man håller igång Barnhem i Bosnien ett fantastiskt initiativ där man verkligen visar att tillsammans gör vi skillnad.  

Indira Alikalfic har många järn i elden!
Jag frågar Indira vad hon tycker att våra Riksdagspolitiker behöver lyfta fram för att underlätta livet såsom Småföretagare!

Svaret kommer snabbt!
– Lyfta fram Kvinnligt företagande.

– Arbetsavgifterna är alldeles för höga och hindrar mig att våga anställa fler i min verksamhet.  

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen