Jag hittade mitt recept för framgång!

Vad är framgång är det en definition på mått i pengar? Eller är det något som skapas utifrån våra egna värderingar samt förutsättningar? 
Jag var måttligt intresserad utav skolan rent utav lite småbusig och hade svårt att hänga med på lektionerna! Gjorde min 9 åriga Grundskola och gav mig ut i yrkeslivet per omgående såsom kockelev på Grand Hotel i Stockholm och fann min väg i min yrkesverksamma bana! Ett yrke med massor utav underbara möten samt ett kreativt jobb där man ofta behövde hitta snabba och rappa lösningar och kanske var det här som entreprenörsådran började blomma ut! 

Åren gick och till slut så tog jag mitt stora beslut att starta ett litet företag som har kantats utav mindre framgångar samt mest motgångar. Varför blev det så? Jo för att jag gjorde något utifrån mina känslor utan någon som helst kunskap om ekonomi m,m som behövs för att driva ett sunt företag! Detta blev en lång resa i uppförsbacke med en enorm kamp för överlevnad man kan säga att jag blev en överlevnadsexpert samtidigt som jag var en superentreprenör med massor utav tankar samt visioner men väldigt ensam utan kunskap runtomkring mig! 

Idag så är jag 58 år och har drivit mitt företag i snart 18 år och äntligen så börjar mitt entreprenörsskap så sakteliga blomma ut!
Varför först nu? 
Jo’för att jag lärde mig att lyssna på andra och tog till mig deras kunskap i min vardag genom att förstå att tillsammans är vi starka och inse varandras styrkor samt brister där jag fick göra det jag är bra på!

Idag så finns det så många som har mycket kreativa tankar samt idéer men som kanske inte tar till sig kunskap utifrån för att själva blomma i sitt företagande!
Mitt råd till dig öppna dig dela med dig och du kommer att få en härlig resa i livet kanske inte bli miljonär men en stor rikedom i livskvalité väntar bakom husknuten.
Mats Eriksson
Småföretagare 

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen