Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Karina Persson känner framtidstro i Gamla Haparanda!

För ett par år sedan så var gamla city kärnan i Haparanda på utdöende och fullt med tomma butikslokaler! Efter att Ikea kom till Haparanda samt tillhörande köpcentrum. 
Idag så finns det inte en enda lokal att tillgå för nu är det full rulle i butikerna.

Det gamla Haparanda som var fylld utav kommers med kunder både ifrån Sverige och Finland har gått igenom sitt lutbad för nu börjar allt att blomma upp igen.
Karina Persson känner framtidstro i Gamla Haparanda!
På Systrarna P träffar jag Karina Persson som startade upp sitt företag för 2,5 år sedan då var det bara att gå runt och peka på vilken lokal jag ville ha och idag så är det full kommers!

Jag hade ingen aning om hur det var att starta upp ett företag berättar Karina men jag gav mig inte eftersom det var min dotters högsta önskan för att i framtiden kunna känna en trygghet i att kunna ha ett jobb!

Yngsta dottern Nathalie samt vän hjälpte till på Julmarknaden trots kylan.

Karina Persson känner framtidstro i Gamla Haparanda!

Sagt och gjort Karina drog igång utan att gå till banken och idag så ångrar sig inte en sekund för att det helt enkelt går bra jag kan ta ut en lön men låter bli för att bygga upp ett litet kapital.
Butiken är present shop men har nu även tagit in lite möbler för försäljning och all marknadsföring sker via Facebook samt mun mot mun metoden.

Karina Persson känner framtidstro i Gamla Haparanda!
Men hur får du det att gå ihop frågar jag? Karina berättar att hon och hennes man har haft familjehem i 16 år och hon är även fritidspolitiker och sitter i nämnden för Barn och Ungdomsnämnden och min är egen företagare inom bygg.

Karina Persson känner framtidstro i Gamla Haparanda!
Vad är det som har gjort att Gamla Haparanda har blommat upp igen? Pga utav 2 eldsjälar Jytte Rydiger Kulturchef på kommunen samt Therése Östling F:D Projektledare på Kommunen!
Men har inte Kommunalrådet och Näringslivschefen haft ett finger med i spelet? Dom har jag inte sett röken utav säger Karina nej det är Therése och Jytte som har gjort ett jättejobb och sett till att det är inbjudande att komma till Gamla Haparanda för våra turister samt grannar i Finland.
Om en Fritidspolitiker får rikta ett budskap till våra styrande politiker vad skulle du säga då?

Arbetsgivaravgiften är på tok för hög för att jag skall våga anställa!
Så har jag en liten uppmaning till vårt Kommunalråd samt Näringslivschef! Ut bland företagarna och visa delaktighet i vår vardag för jag har aldrig sett röken utav dom!

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen