Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Kepsen på för Hatstore World – från Kalmar ut i världen

Imponerande möte med företaget Hatstore World i Kalmar. Vi träffar ekonom och delägare Niklas Nordheim och sänder samtidigt en varm hälsning till Filip som grundade företaget och är hemma på pappaledighet.

Vi konstaterar snabbt att både vara ekonom, ”ha koll på läget” och att bygga ett framgångsrikt företag är synonymt med Hatstore och i denna intervju med Niklas.

Ödmjukt berättar Niklas om Filips resa till USA, kepsens hemland. Filip som älskar kepsar tog med sig kepsen hem och startade upp sitt företag 2012. Det började med en liten e-handel som har tagit företaget steg för steg framåt.

-Hur vågar man satsa och vad är hemligheten bakom Era framgångar?

-Att satsa och lägga ribban högt är en av företagets främsta styrkor. Våga fråga andra om råd att hjälpa varandra är en styrka jag framhäver, jag vet hur det är att vara i det läget så när någon frågar mig om råd vill jag alltid hjälpa till, säger Niklas.

I dag säljer Hatstore World sina kepsar till 55 länder i världen och för närvarande arbetar ca 100 personer på företaget i Kalmar. En förhållandevis ung styrka som Hatstore World verkligen månar om, genom bland annat trivselaktiviteter, paddelbana, gym och biljard.

Sist men inte minst, företagets autostore på andra våningen. Robotbaserat lagersystem med 28 000 backar fyllda med företagets produkter. Herr Robot jobbar på och det ser ganska så enkelt ut, kan tänka mig att det ligger lite planering i det hela.

Vi lyfter på kepsen och säger varmt grattis till ert fina, fantastiska företag och lycka till med allt ni företar Er i framtiden.

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen