Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Legogubbar och 29.e med blickarna framåt

Mats Eriksson från Småföretagarnas Riksförbund träffade Jens Dolk från Kmärkt under 2020 för att förstå situationen lite bättre direkt från småföretagarens vardags perspektiv. Jens som en gedigen entreprenör agerade väldigt responsivt till situationen för att kunna försäkra företaget om överlevnad. Redan då såg han dock också såg orosmoln på himmelen om inte regering påskyndade beslutsfattning och gav raka besked.

Hösten 2021 träffar vi Jens Dolk från Kmärkt igen och nu har han tagit sig tiden att illustrera situationen med Legogubbar, men ger också lärdomar till politiker om vad man kan lära sig ur en svår situationen för att kunna neutralisera så mycket byråkrati som möjligt när det gäller framtidens arbetsplatser. Man kan inte längre lösa morgon dagens problem med gårdagens tänk. Speciellt när det gäller arbetsplatser som är högst beroende av sin personal och personal sammanflätas i organisations värden för att kunna expandera.

Ta en titt på på detta klipp för att förstå hur viktigt personalen är på framtida arbetsplatsplatser speciellt inom besöksnäringen och hur deras värde sammanflätas i organisationer för att kunna växa och skapa fler arbetstillfällen.

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen