Monika är konstant på örat!

Monika Hallströms Hörselklinik finns mitt i Mörby Centrum utanför Stockholm.1982 så utbildade jag mig audionom och tog sedan jobb på Malmö Allmänna Sjukhus på hörselkliniken efter ett antal år så bar flyttlasset vidare till Stockholm för jobb hos den legendariske Mikael Sandström som är en Guru inom hörselsjukdomar och driver Stockholms Privata Hörselklinik som då låg vid Sabbatsbergs Sjukhus.
2010 växte tankarna att starta upp ett eget företag såsom audionom där kunderna själva kunde göra sitt eget val istället för att vara styrda utav landstinget och deras utbud utav hörapparater vilket skapade bättre förutsättningar för patienten att göra valet utav bättre teknik för att höra bättre!

Idag så har Monika en stabil samt återkommande kundkrets där man känner att man får det där lilla extra.

Har du någonsin ångrat ditt val att bli Småföretagare? Monika lyser upp som en sol och säger “Ångrar aldrig mitt val” Friheten samt Närheten till mina kunder skulle jag aldrig vilja vara utan jag Älskar mitt liv som det är nu med massor utav energi i vardagen!

Om du skulle skicka en hälsning till våra politiker hur skulle den lyda?
Efter en stund så svarar Monika: Att höra är livskvalité och det ligger så många hörapparater i byrålådan eftersom patienterna får hörapparater utav dålig kvalité samt teknik så man tröttnar helt enkelt och lägger det åt sidan och traskar på med sina hörselproblem! Se till att Landstinget förser patienterna med bättre kvalité samt teknik så är många som skulle må bättre i sitt liv med sina hörselproblem!

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen