Norråkers Handel lyfter bygden.

I lilla Norråker i Jämtland så finns den lilla Lanthandeln med det stora Hjärtat ❤️ Den naturliga knutpunkten för hela bygden som styrs utav Ida Collin med personal. Här finns livsmedel-postombud-apotek-systemombud-ombud Svenska Spel-ombud för DHL. Garner och tyger i alla dess färger och på övervåningen finns det övernattnings möjligheter för resande i en helt underbar miljö. Jag frågar Ida vad är det som driver dig att verka i Norråker? Att få verka i sin hembygd och samtidigt hålla den levande är helt fantastiskt trots hårt arbete men det kräver ständigt nytänkande genom att ständigt lyssna och vara lyhörd inför våra kunder vilket resulterat att vi blivit utsedda till Årets Servicehandlare 2013 vilket satte Norråker än mer på kartan då många tog en extra tur till oss! Nu är vi även nominerade till Guldstjärnan genom Strömsunds utvecklingsbolag vilket ännu en gång visar att vi är på rätt väg då vi verkar och kämpar för att hålla bygden levande samt håller människor i arbete. Vad tycker du Ida att våra politiker skall tänka på för dig som Småföretagare i glesbygden?

Jag tycker det är viktigt att man från politiskt håll har med oss småföretagare i glesbygd i tanken när man tar olika beslut. Hur kommer det här påverka småföretagen? Och så tycker jag det är viktigt att vi uppmärksammas, som nu med det här nya stödet för butiker i glesbygd. Det är jättebra, det visar att man tycker vi är viktiga och det ger många chansen att göra nödvändiga investeringar. Och som detta att vi, en liten lanthandel, blivit nominerade till guldstjärnan i Strömsunds kommun för vår fina service, det stärker och lyfter!lilla Norråker i Jämtland så finns den lilla Lanthandeln med det stora Hjärtat ❤️ Den naturliga knutpunkten för hela bygden som styrs utav Ida Collin med personal. Här finns livsmedel-postombud-apotek-systemombud-ombud Svenska Spel-ombud för DHL. Garner och tyger i alla dess färger och på övervåningen finns det övernattnings möjligheter för resande i en helt underbar miljö. Jag frågar Ida vad är det som driver dig att verka i Norråker? Att få verka i sin hembygd och samtidigt hålla den levande är helt fantastiskt trots hårt arbete men det kräver ständigt nytänkande genom att ständigt lyssna och vara lyhörd inför våra kunder vilket resulterat att vi blivit utsedda till Årets Servicehandlare 2013 vilket satte Norråker än mer på kartan då många tog en extra tur till oss! Nu är vi även nominerade till Guldstjärnan genom Strömsunds utvecklingsbolag vilket ännu en gång visar att vi är på rätt väg då vi verkar och kämpar för att hålla bygden levande samt håller människor i arbete. Vad tycker du Ida att våra politiker skall tänka på för dig som Småföretagare i glesbygden?
Jag tycker det är viktigt att man från politiskt håll har med oss småföretagare i glesbygd i tanken när man tar olika beslut. Hur kommer det här påverka småföretagen? Och så tycker jag det är viktigt att vi uppmärksammas, som nu med det här nya stödet för butiker i glesbygd. Det är jättebra, det visar att man tycker vi är viktiga och det ger många chansen att göra nödvändiga investeringar. Och som detta att vi, en liten lanthandel, blivit nominerade till guldstjärnan i Strömsunds kommun för vår fina service, det stärker och lyfter!

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen