Nu rullas det köttbullar inför julen på M.Segers!

30,000 tusen köttbullar skall levereras inför julen det är full rulle på Segers på Östermalmshallen inför juletid massor med korvar,skinkor,Janssons å’delikata ostar som fyller upp diskarna.

Anders Westerholm har bråda dagar för att allt skall flyta på men till sin hjälp så har han 18 personer kockar,kallskänkor,detaljstyckare samt ett antal som hoppar in extra!

Inte nog med att Anders sköter ruljansen på Segers så har man likvärdig verksamhet på Lilla Saluhallen i Eskilstuna här håller man också 18 personer i arbete samt delägare i Restaurang Lobster i Stockholm.

Man satsar hårt på hemlagad husmanskost och är mycket kända för sitt kött utav högsta kvalité som tas ifrån gårdar i Mellan-Sverige och vårt griskött kommer ifrån Stommen Lång i Västergötland.
Anders är den sanne eldsjälen som drivs utav att leverera kvalité utav toppklass tillsammans med sin personal där den äldste är 78 år samt den yngste är 30 år. Bland dom kräsna kunderna så är den äldsta 100 år och den yngsta 14 år som troget kommer varje vecka! Men priset tar kunden som har handlat troget i 82 år.

Jag frågar Anders vad är det som driver dig och hur orkar du?
Anders lyser upp och skrattar “jag har faktist provat att inte göra någonting” Men efter 4 veckor så fick jag spader av lugnet och tystnaden och den enda som man hörde någonting ifrån var grannen som klagade på löven som blåste in på dennes tomt!

Men hur ser din vecka ut?
– Måndag – Kontor

– Tisdag – Inköp

– Onsdag – Segers

– Torsdag – Lilla Saluhallen

– Fredag – Segers

– Lördag – Betala räkningar

– Söndag – Ledig

Om du skulle skicka en hälsning till våra politiker vad skulle den innehålla?

Det har alltid varit en god strategi att verkligen förbättra det man sysslar med. Jag kan inte förstå varför politiker inte insett det! Se bara på sådana dåliga förändringar som Rot avdraget från 50 till 30 och nya förslaget på 3.12 reglerna! Politiker, tänk om och tänk rätt!

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top