Nyckeln för att lyckas är att lita på sin personal

Att samlingspunkterna i små orter är otroligt viktiga för bygdens gemenskap och samhörighet är något vi konstaterat för länge sedan. I denna film gör Mats en intervju med Andreas Holm som driver Frendo i Kisa.

Livet i byn har förändrats i takt med att restriktionerna lättat, vad som väntar framåt återstår att se. Under tiden som Mats är på besök får han höra många kunder som kommer in och hejar på personalen med deras namn och detta är något som Andreas är väldigt glad över. Han har haft turen att få ha samma medarbetare i många år och även många kunder som blivit stammisar.

2017 tog Andreas ett stort steg i sitt företagsliv då han byggde om hela Frendo i Kisa. Det var mycket arbete och en resa som lärde honom mycket. Han har lärt sig släppa på kontrollen och insett att den stora nyckeln till att verkligen lyckas är att lita på sin personal och andra. Ensam är inte alltid starkast.

Titta på filmen för att höra mer om den mysiga macken Frendo i Kisa där både kunder och personal tillhör en gemenskap där alla blir sedda.

I samarbete med En Företagares Vardag.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen