Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Om regeringens agerande: “Det är ett stort, stort svek”

I början av den här pandemin så stod Stefan Löfven och sa i tv att ”vi kommer inte lämna er i sticket” och det är precis det de har gjort. De har lämnat oss så mycket i sticket, vi får inte en krona i stöd på den här vinbaren – hur skulle vi veta att det skulle komma en pandemi i december 2019? Hur skulle vi veta det?” – Jeanette Bohman, Småföretagare.

I början av pandemin lovade regeringen att man inte skulle lämna någon i sticket. Enligt Jeanette Bohman är det precis det man har gjort.

Jeanette driver två bolag varav det ena slog upp portarna i samma veva som de första restriktionerna infördes i början av 2020. Vinbaren Swedish Wine Center i Malmö som har fokus på svenska viner och lokal mat står idag helt utan stöd. Eftersom bolaget är nystartat och det inte finns några jämförelsemånader 2019 är man inte berättigad att ansöka om vare sig permitteringsstöd eller omställningsstöd. Hennes andra verksamhet Skivarp Gästgivaregård har varit igång länge och man blev därför beviljade stöd, men fick sedan meddelandet om att man blivit återbetalningsskyldig.

Se filmen ovan för att höra hennes berättelse.
I samarbete med En Företagares Vardag.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen