Opus Restaurang & Pianobar i Sundsvall

[stag_intro]På Restaurang Opus i Sundsvall så träffar jag Theodoros som precis håller på att ladda inför att lunchgästerna skall komma. När jag tittar i menyen, så kan man äta allt ifrån Fransk Löksoppa-Löjrom till Biff Wellington-Vildsvin på planka-Röding på planka – ja`det fullständigt vattnas i munnen när jag läser menyen..[/stag_intro]

En härlig rustik miljö, och det är bara pianot som fattas för att stämmningen skall komma igång på topp. Vad har då momssänkningen betytt för Opus? Innan så var det väldigt tufft att få det att gå ihop, och vi jobbade dygnet runt. Kostnaderna att driva verksamheten kostar med allt vad det innebär! Vi har inte gjort några prishöjningar som vi annars behövt göra vid årsskiftet.

Det var fullständigt GALET när sossarna höjde momsen på på 1990 talet. Det var som att dra ut proppen, och många fick det tufft. Branchen kan äntligen börja se ljuset i tunneln och att alla slåss på samma villkor, vilket också gör att vi på sikt kan städa bort dom oseriösa för att det helt enkelt kommer att löna sig att jobba vitt.

Vi slipper jobba med kniven på strupen dygnet runt! Nu kan vi jobba lite mindre, genom att vi har anställt 3-4 personer fler än föregående år. Jag får lite mer tid över till utveckla företaget, samt lite mer kvalitetstid till mig själv och familjen. Momssänkningen känns helt enkelt Galet Bra..

[stag_alert style=”green”]Denna vardagshistorien kommer ifrån Momsbloggen, och blev först publicerad den 14. juli 2012.[/stag_alert]

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top