På Albertsgården, Norra Häljaröd, kör Diana ruljansen helt själv!

1987 öppnade Diana Celik’s mamma Albertsgården i Norra Häljaröd och här har sedan dess serverats kaffe med nybakat kaffebröd.

Albertsgården finns även Bed and Breakfast där gäster kan stanna för att njuta av den Skånska sommaridyllen. En av alla gäster som fått prova det goda nybakade kaffebrödet är Mats Eriksson från Småföretagarnas Riksförbund. 

Diana berättar för Mats att sedan 2011 driver hon sitt företag helt själv utan anställda och det är full rulle hela tiden. Vardagen består av bakning, kaffekokning och att ta emot gäster. Under sommaren är det öppet alla dagar i veckan fram till och med september. Sedan börjar förberedelserna inför adventskaffet. Tidigt på våren öppnas Albertsgården upp igen på helgerna och för Diana väntar nu ännu en säsong med kaffesugna gäster som har vägarna förbi.

Ett samarbete med En Företagares Vardag

Prenumerera gärna på Småföretagarnas Vardagsberätellser med att fylla i dina uppgifter nedan. Eller lämna gärna oss med ett meddelande om du vill få din småföretagshistoria och företagsvardag berättad.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top