Rogers Gatukök i Övertorneå känner Framtidstro & Livskraft

[stag_intro]När jag kommer fram till Övertorneå så är det marknad, men tyvärr så är det inte så mycket med folk pga regnoväder. Jag tar mig till Cafeet i byn som är smockfullt, och skall träffa en reporter ifrån Haparandabladet. Efter en stund så försöker vi komma till tals med ägarinnan, men det är stört omöjligt för hon har så mycket att göra.[/stag_intro]

Jag ger mig ut på marknaden, och ryktet har gått att jag är på plats, så jag träffar på några politiker som presenterar mig för en reporter ifrån SR. En snabb intervju innan ger jag mig iväg och träffar Roger som driver grillen i byn.

Roger & Sirpa har drivit detta sedan 20 år tillbaka, och det började som en korvkiosk men är även nu en spelbutik. Roger berättar att dom har kämpat på i många år, och att det har varit tufft, men att dom har hankat sig fram.

Momssänkningen kom som en enorm lättnad, och vi är jätteglada. Det underlättar verkligen inför framtiden, samt att vi nu kan ge vår personal mer arbetstid vilket skapar lite välbehövlig ledighet för oss. Det känns verkligen som en kick som ger oss Framtidstro & Livskraft vilket lyfter hela byn!

VAD INNEBÄRER EN MOMSHÖJNING FÖR DERAS VERKSAMHET?

Då är det Dödstöten för hela verksamheten, säger Roger. Då kommer ingen att orka längre!

[stag_alert style=”green”]Denna vardagshistorien kommer ifrån Momsbloggen, och blev först publicerad den 24. januari 2014.[/stag_alert]

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen