Småföretagarnas Vlogg besöker Ornö Bröd & Deli

Vi träffar en eldsjäl på Ornö

Till Ornö Bröd & Deli i Stockholms skärgård vallfärdar både sommargäster, bofasta och båtgäster för att få en god frukost. Vid det röda huset nere på bryggan serverar småföretagaren Jimmy Petersson allt från kaffe och croissanter till ostar och sallader. Sommaren är naturligtvis högsäsong i verksamheten med generösa öppettider varje dag, men Jimmy är mån om att hålla öppet året runt och har därför öppet fredagar till söndagar under vinterhalvåret. En av alla gäster som får njuta av det nybakade brödet i sommaridyllen är Mats Eriksson från Småföretagarnas Riksförbund.  Jimmy berättar för Mats att många anser att man måste vara smått galen för att våga satsa på en rörelse mitt ute i skärgården – men för Jimmy är det en dröm.

För att kunna livnära sig driver Jimmy Petersson även en klädbutik på Dalarö med tillhörande webb-butik. Men sedan ett år tillbaka bor Jimmy på Ornö och sin vardag på Ornö Brödbod & Deli beskriver han som balsam för själen.

Ett Vlogg-samarbete med En Företagares Vardag

Prenumerera gärna på Småföretagarnas Vlogg med att fylla i dina uppgifter nedan. Eller lämna gärna oss med ett meddelande om du vill få din småföretagshistoria och företagsvardag berättad.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen