Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Sommarjobbet ger en god start i yrkeslivet

Vi träffar Carin Mogerud som driver restaurangen Vita Grindarna som ligger vackert beläget vid Djurö Havsbad. Restaurangen har säsongsöppet mellan vår och höst och för Carin är företagandet en livsstil som kombineras med andra uppdrag som affärsutvecklare under vinterhalvåret.

Carin är en riktig jobbskapare som anställer ca 25 personer varje år.

Det är viktigt med en god start på arbetsmarknaden och därför öppnar jag upp för ungdomar över 15 år. Det är en spännande rekryteringsresa varje år och är som ett lotteri om de ungdomar som anställts återkommer eller om de går vidare till andra uppdrag, säger Carin Mogerud. Många ungdomar återkommer år efter år och Carin upplever inte några problem med att hitta personal. Att vara en god förebild och ha rätt attityd till de man anställer skapar goda förutsättningar för att rekrytera och utveckla ungdomar in på arbetsmarknaden.

Vi minns alla våra första sommarjobb och Carin är mån om att de som hon anställer får en god start in i arbetslivet. Precis så som det brukar fungera hos landets jobbskapare – småföretagarna.

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen