Studio Zacks Luleå

Siw Öberg driver sin hårsalong i Luleå och är en kvinna som har många järn i elden!

I år är det 30 år som Siw har drivit sitt företag.  Det primära har varit frisörsalongen men för att överleva så behövs fler ben att stå på så hon har även startat upp en webbsida med försäljning av hårvårdsprodukter.

 

Studio Zacks Luleå

 

Det är full rulle i salongen och när det finns luckor, i väntan på kunder, så packas det allteftersom beställningarna kommer in på webbutiken. Utöver det så skall alla nya produkter fotas för att läggas ut på hemsidan.

 

Siv Öberg bakom sin disk i salongen

Siw är ett välkänt namn i Norrland. Hon är en sann förebild för alla småföretagare och som styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund tar hon hela tiden fighten för att det skall vara lättare och enklare att driva ditt företag. När det kommer till orättvisor ställer hon sig på barrikaderna för att synliggöra för politiker och beslutsfattare och för att skapa en förändring.

Ett sådant case var när hon synliggjorde att svenska marknadsknallar tvingades ha kassaregister men inte de utländska knallarna.

Siv’s idoga arbete ledde till att det blev en ny lag där alla som säljer varor i Sverige skall ha ett register där man lämnar ett kvitto.

I lokalen är det även fullt med kläder med mera och det packas för fullt eftersom Siw inom kort far iväg till Gambia där hon har startat upp 2 st skolor för barn mellan 3-12 år.

 

Jag ställer frågan hur hinner du med allt och vad är det som driver dig att kämpa på som du gör?

⁃ Friheten
⁃ Bestämma över mig själv
⁃ Att göra rätt för sig
⁃ Att få hjälpa andra som har  som har det tufft.

 

Studio Zacks Luleå

 

Men vad händer om du blir sjuk?

Det är bara att bita ihop. I värsta fall så får jag avboka mina kunder och jobba som en galning när jag väl står på fötterna igen utan någon återhämtning överhuvudtaget.  Någon peng ifrån Försäkringskassan kan jag glömma eftersom det är jag själv som skall stå för den kostnaden dom första 14 dagarna och det finns inte på kartan att vara borta så länge ifrån företaget.

 

[button style=”default” align=”right” href=”/medlemskap/bli-medlem/” title=”Vill du bli medlem – Klicka här” target=”_self” icon=”” icon_align=”left” icon_size=”” icon_style=”” icon_c=”” icon_bc=”” icon_bgc=”” icon_bgc_hover=”” size=”large”]

 

 

Bli medlem i småföretagarna och ta del av alla förmåner!

Studio Zacks LuleåJust nu får du som medlem
15 % rabatt på alla resor med SJ fram till 31 januari-
dessutom bjuder vi på maten.

 

 

 

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen