Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

The Players Inn – Enköpings härligaste vardagsrum

I denna film pratar Mats med Anders Thool, entreprenören som driver The Players Inn i Enköping, om det viktiga ämnet pension. Många småföretagare och entreprenörer verkar ha en tendens att fokusera på här och nu och se pensionen som ”en grej jag tänker på sen”. Plötsligt kommer ”sen” och dagen närmar sig, vad gör man då?

Sedan nio år tillbaka driver Anders en pub i Enköping. Både Anders och kunderna beskriver det som ”Enköpings vardagsrum” och det har med tiden blivit en självklar samlingsplats för alla åldrar. Precis som många andra entreprenörer har Anders tänkt mer på sina gäster, kunder och personal än sig själv men nu när han har tre år kvar till 65 börjar han känna att det kanske hade varit klokt att tänka till kring pensionen lite tidigare.

Anders älskar sin bar, sitt arbete och sina gäster och tror inte att han vill gå i pension vid 65 oavsett men visst hade det varit skönt att veta att möjligheten finns. Som ung fick han rådet av sin mormor att spara undan pengar inför framtiden men det var ingenting han lyssnade på då. Till dagens unga entreprenörer vill han ge rådet vidare: Man måste se om sitt eget hus så tidigt man kan och man måste tänka för framtiden.

Stort tack Anders för att vi fick komma förbi och prata med dig!

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen