Tina Nordström berättar om sin entreprenörsresa

I samband med ReLoad Skåne event som avhölls den 31 januari, 2022, på Clarion Hotel & Congress Sea U, hann Ingrid Ohlsson från Småföretagarnas Riksförbund fånga upp Tina Nordström, huvudföreläsaren av event, för en personlig intervju.

Under eventet så återberättade Tina om sin egen företagsresa och hur hennes passion till mat har förverkligats sedan barnsben på ett unikt sätt. Värdefulla tips gavs och även hur man själv som småföretagare kan ta hjälp av initiativ som ReLoad Skåne under sin egen resa för att arbeta mer effektivt, strukturera sitt eget företagande för bättre resultat och tidsoptimering. Under denna unika intervju pratas det företagsresa, kokböcker, blodapelsiner och social media med Tina Nordström.

Missa inte chansen att se denna unika intervju med Tina för att kunna fånga upp inspiration och motivation som småföretagare och handfasta tips om social media hantering från Tina själv. För att själv kunna utveckla ditt eget företag med samma anda som Tina Nordström återspeglar i intervjun missa inte tillfället att anmäla dig till ReLoad Skåne som småföretagare i Skåne.

I samarbete med En Företagares Vardag

Mer om ReLoad Skåne och event finner du nedan

Tina Nordström berättar om sin entreprenörsresa

ReLoad

Tack vare finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF) och React-EU kan vi erbjuda detta stöd till en låg avgift.  KostnadsfrittFÖR ALLA ANMÄL DIG ReLoad Skåne har nu inletts och anmälningsperioden är slut Inom ramen för projektet kommer Småföretagarnas Riksförbund att löpande uppdatera er om de företag som deltar och deras erfarenheter i form av kunskapsdelningar.

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen