Tjelvarprojektet på Gotland

Varför besöksnäringen på landsbygden är viktig för regionen

Ingrid Ohlsson från Småföretagarnas Riksförbund träffar Helene Martinsson-Wallin, professor i arkeologi och  antik historia samt Ann-Charlotte Hammar, Moderaterna för att öppna upp för ”det goda samtalet” om besöksnäring på Gotland. Samtalet lyfter fram hur viktig landsbygden kan vara och hur den kan utvecklas för att kunna gynna hela regionen. På Gotland har ett sådant projekt redan dragits igång. Se vår vlogg bevakning som presenterar Tjelvarprojektet.

Ingrid Ohlsson är projektledare för Småföretagarnas Riksförbund Attitydresa och Mats Eriksson är den eldsjäl från Småföretagarnas Riksförbund som åker riket runt för att träffa småföretagare, tjänstemän/kvinnor och politiker för att föra dessa samman i “det goda samtalet” och få deras historier återberättade. 

Missa inte nästa besök av Attitydresan i Höganäs, den 25.e November, där man bjuder in till “det goda samtalet”. Mats & Ingrid kommer att finnas på plats för att föra samman småföretagare, tjänstemän/kvinnor och politiker i “det goda samtalet”.

Ett Vlogg-samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top