Vi trÀffar Ärets Robin Delselius, nyligen utsedd som à rets Företagare i bageribranschen 2022.
Du finner först den korta versionen och sammanfattningen av mötet med Mats Eriksson frÄn En Företagares Vardag dÀr Robin delar med sig av sin kunskap frÄn den resa han sjÀlv har gjort som företagare.
Robin Àr tredje generation företagare med mjöl i blodet, som han sjÀlv sÀger. I de tvÄ lÀngre intervjuerna nedan berÀttar han nÀrmare hur företagandet genom familjen har format honom sedan tidig Älder. Det Àr viktiga insikter som lyfts upp som har lett honom till utmÀrkelsen som à rets Företagare, men ocksÄ reflektioner i vad han sjÀlv drivs av för att komma att kunna utveckla sin passion till numera sex enheter av Robin Delselius Bageri.
Det Àr varma insikter som delas sedan tidig Älder som har gjort att Robin fortsÀtter förÀdla och levererar familjens företagsanor i bageriform. Vi kommer vÀldigt nÀra och nÀst intill Robins mjöl i blodet i dessa intervjuer. FrÄn att springa som 12-Äring bakom disken i mors bageri till pandemin, till stigande priser och inflation, vidare in i den rÄdande energikrisen som tvingar alla företagare att tÀnka om, inte minst företagare inom bageribranschen.
Robins slutord Àr att aldrig sluta vara kreativ och ta fram nya idéer som företagare. NÄgonting som SmÄföretagarnas Riksförbund kÀnner sÄ mycket vÀl igen i den anamma som finns bland svenska smÄföretagare.