Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Tredje generations företagare med mjöl i blodet

Vi träffar årets Robin Delselius, nyligen utsedd som Årets Företagare i bageribranschen 2022.

Du finner först den korta versionen och sammanfattningen av mötet med Mats Eriksson från En Företagares Vardag där Robin delar med sig av sin kunskap från den resa han själv har gjort som företagare.

Robin är tredje generation företagare med mjöl i blodet, som han själv säger. I de två längre intervjuerna nedan berättar han närmare hur företagandet genom familjen har format honom sedan tidig ålder. Det är viktiga insikter som lyfts upp som har lett honom till utmärkelsen som Årets Företagare, men också reflektioner i vad han själv drivs av för att komma att kunna utveckla sin passion till numera sex enheter av Robin Delselius Bageri.

Det är varma insikter som delas sedan tidig ålder som har gjort att Robin fortsätter förädla och levererar familjens företagsanor i bageriform. Vi kommer väldigt nära och näst intill Robins mjöl i blodet i dessa intervjuer. Från att springa som 12-åring bakom disken i mors bageri till pandemin, till stigande priser och inflation, vidare in i den rådande energikrisen som tvingar alla företagare att tänka om, inte minst företagare inom bageribranschen.

Robins slutord är att aldrig sluta vara kreativ och ta fram nya idéer som företagare. Någonting som Småföretagarnas Riksförbund känner så mycket väl igen i den anamma som finns bland svenska småföretagare.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen