Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Tredje generations företagare med mjöl i blodet

Vi trĂ€ffar Ă„rets Robin Delselius, nyligen utsedd som Årets Företagare i bageribranschen 2022.

Du finner först den korta versionen och sammanfattningen av mötet med Mats Eriksson frÄn En Företagares Vardag dÀr Robin delar med sig av sin kunskap frÄn den resa han sjÀlv har gjort som företagare.

Robin Ă€r tredje generation företagare med mjöl i blodet, som han sjĂ€lv sĂ€ger. I de tvĂ„ lĂ€ngre intervjuerna nedan berĂ€ttar han nĂ€rmare hur företagandet genom familjen har format honom sedan tidig Ă„lder. Det Ă€r viktiga insikter som lyfts upp som har lett honom till utmĂ€rkelsen som Årets Företagare, men ocksĂ„ reflektioner i vad han sjĂ€lv drivs av för att komma att kunna utveckla sin passion till numera sex enheter av Robin Delselius Bageri.

Det Àr varma insikter som delas sedan tidig Älder som har gjort att Robin fortsÀtter förÀdla och levererar familjens företagsanor i bageriform. Vi kommer vÀldigt nÀra och nÀst intill Robins mjöl i blodet i dessa intervjuer. FrÄn att springa som 12-Äring bakom disken i mors bageri till pandemin, till stigande priser och inflation, vidare in i den rÄdande energikrisen som tvingar alla företagare att tÀnka om, inte minst företagare inom bageribranschen.

Robins slutord Àr att aldrig sluta vara kreativ och ta fram nya idéer som företagare. NÄgonting som SmÄföretagarnas Riksförbund kÀnner sÄ mycket vÀl igen i den anamma som finns bland svenska smÄföretagare.

Kontakta oss

SmÄföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
FakturafrÄgor/medlemstjÀnst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vÄrt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen