Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Värdet av landsbygdsföretagen med Ghassan

Nästan exakt 5 kilometer från varuhuset Gekås i Ullared finns idyllen Almas gård. Namnet är mer än 100 år gammalt och kommer från tant Alma som en gång startade allt. Sedan 3 år tillbaka förvaltas gården av Ghassan Ghaziri, entreprenören som har engagemang i ett tiotal olika företag och även sitter som styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund.

När Ghassan var 14 år började hans kompisar önska sig en moped inför 15-årsdagen men det enda han verkligen ville ha var en egen korvkiosk, och det fick han. Sedan barnsben har han brunnit för företagande och att utveckla såväl företag som sig själv och även om kunskapen kanske inte fanns där fullt ut när han var 14 år så har den definitivt hunnit ikapp honom idag.

I denna film där Mats träffar Ghassan lyfter han hur viktigt det är att även politikerna förstår värdet av landsbygdsföretagen som årligen bidrar starkt till bland annat turismen i Sverige.

Tack Ghassan för att vi fick besöka din gård och för det fantastiska arbete du gör varje dag för att gynna småföretagarna i landet!

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen