Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

”Vi bygger på förtroende” hälsar byggnadsfirman Otto Magnusson

1928 fick vagnmakaren Otto Magnusson uppleva bilens intåg i samhället. Som sann entreprenör så tänker man om och i detta fall började Otto utföra inredningsarbete och renoveringar till Malmös privata fastighetsägare. Nu firar företaget 95 år och fjärde generation driver företaget vidare, varmt grattis säger vi från Småföretagarnas Riksförbund.

I vår intervju träffar vi Mats Persson som har 40 års erfarenhet från byggbranschen och jobbar sedan fem år tillbaka som personalansvarig på Otto Magnusson

Dagens ämne är praoplatser, få våra ungdomar att välja byggbranschen och hur viktigt det är att presentera de olika yrken som finns samt även hur företaget jobbar med ett antal skolor där de erbjuder elever praktikplats. När skolan är slut blir de elever som skött sig bra i yrket erbjudna lärlingsplatser. Vikten att förstå våra ungdomar i sina val blir och är Mats en klippa. När det gäller vuxenlärlingsplatser har Mats god erfarenhet av att jobba och se möjligheter för de som står inför utmaningen att pröva på en lärlingsplats hos Otto Magnusson.

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen