Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vi träffar Ghassan Ghaziri på Ocean Padel

Vi träffar Ghassan Ghaziri på Ocean Padel inne i deras imponerande padelhall med 18 meter i takhöjd och sju inomhusbanor. Som stolta lokala entreprenörer ser vi en positiv utveckling för padel, trots svängningarna under pandemin.

Vår förening växer stadigt, särskilt bland ungdomar. Vi erbjuder inte bara padel, utan även aktiviteter som gruppträningar, fotbollspadel och gruppgympa. Dessutom arrangerar vi många tävlingar, från klubbmästerskap till lokala turneringar.

Vi har stora planer för framtiden! Med våra 2600 kvadratmeter finns det potential att utöka med fler sport- och fritidsaktiviteter, kanske till och med klättring. Som entreprenörer älskar vi att utveckla och förbättra, och det är viktigt för oss att investera i och bidra till vårt lokalsamhälle.

Att driva företag innebär alltid en viss risk, men det är också det som gör det spännande. Vi vågade satsa på padel när trenden var osäker, och vi tror att vi har lyckats tack vare vår drivkraft och vårt fantastiska team. Det handlar om att våga förverkliga sina drömmar och idéer.

Film och produktion i samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen