Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vi träffar Helsingborgs Eldsjäl 2021 Sabina Söder

Nu hyllar och gratulerar vi vårt medlemsföretag Bollbrolyckan i Helsingborg, med dess ägare Sabina Söder som i veckan har blivit utsedd av Helsingborgs City & de som röstat till Årets Eldsjäl 2021. Motiveringen lyder:

”Med en fantastisk energi, stjärnklar utstrålning och ett hjärta av guld är Årets Eldsjäl en sann vinnare. En driven entreprenör med många talanger och som med glädje, svett och kämpaglöd slagit upp dörrarna för en ny mötesplats i stan”

Eldsjälstårtan kom från vårt medlemsföretag Café Schiller i Helsingborg (som vi uppvaktade för 1 år sedan, då dom firade 10 år som medlem hos oss I Småföretagarnas Riksförbund)

Varmt tack till Helsingborgs City, Hanna Candell och medarbetare för att ni firar och uppvaktar Era företag i kommunen. Småföretag om vi anser vara navet i en levande stadskärna – heja Er!

Nu är vi lite nyfikna – vilka fler av våra medlemsföretag har fått utmärkelser för Ert arbete under 2020 – 2021? Hör av Er till ingrid.ohlsson@smaforetagarna.se och berätta. Ser verkligen framemot att höra av Er så vi kan fira Er med!

Ännu en gång Grattis till Sabina och ”keep up your good work” önskar vi i Småföretagarnas Riksförbund

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen