Vi träffar medlemsföretaget Axelssons Blomsterhandel

I denna härliga intervju möter vi Jenny Eriksson som driver Axelssons Blomsteraffär i Helsingborg sedan 7 år tillbaka. Den anrika butiken har funnits sedan 1959 och Jenny berättar hur häftigt det är att det ibland kommer in kunder som berättar att de beställde sin brudbukett där på 50-talet och tidigare personal som delar historier om hur det var där förut.

Jenny hade länge funderat på att renovera upp den gamla butiken men när corona slog till övervägde hon att sätta det på paus. Hon fick då rådet att satsa ändå så hon var klar och redo när allt sedan skulle börja upp igen. Samma vecka som snickaren kom för att påbörja arbetet med renovering eskalerade försäljningen och det blev fullt tryck. Efter ett intensivt år med renovering och där hon jobbat mer än någonsin fick hon dra i handbromsen för att inte tappa fästet själv
.
I intervjun frågar Ingrid även om Jenny har någon hälsning till politikerna i Helsingborg om hur det är att vara företagare. Hennes svar är: Kom ut och besök oss, se hur vår livsstil är. Det är någonting som vi i Småföretagarnas Riksförbund håller med om och skickar med till politiker även i resten av Sverige. Besök era företagare, se hur det faktiskt är att göra allting själv.

I samarbete med En Företagares Vardag

 

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top