Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Facebookgruppen

AFFÄRSNÄTVERKA MED SMÅFÖRETAGARNA

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

BLIR EN STÄNGD FACEBOOKGRUPP 1 OKT. 2019

Anledning

Vi har tagit detta beslut för att kunna maximera nyttan av ett medlemskap i Småföretagarnas Riksförbund och för att ge medlemmarna ett unikt nätverk att kunna exponera sig mot. På detta sätt har vi som fokus att växa gruppen till lika många företag, ca 32.000, som vi på Småföretagarnas Riksförbund idag företräder. Personliga inbjudan till Facebookgruppen: ”Affärsnätverka med Småföretagarna” kommer att gå ut till samtliga medlemsföretag i vårt register inom närmaste 30 dagar via e-post.

Detta berör inte vår egen Facebooksida där man kan fortsättningsvis kan vara ”en fan” och ”gilla”! Skulle du ha missat att gilla vår sida finner du den här via länk här.

Kansliet kommer skötas den löpande administrationen. För att verifiera att du är medlem i Småföretagarnas Riksförbund vid inlägg kommer du därför att ombedes lämna ut org.nr. via chat eller inlägg. Alternativt om man själv inkommer med e-post om detta till kansliet: info@smaforetagarna.se

Nya medlemmar som inte har hunnit hitta till gruppen ombedes att lämna sitt organisationsnummer vid anslutning till ”Affärsnätverka med Småföretagarna”.

Nyttan

Som medlem i Affärsnätverka med Småföretagarna kommer du erbjudas att exponera dig kostnadsfritt mot denna grupp, med snygga och prydliga inlägg, som modereras utav våran kansli. Är du inte medlem i Småföretagarnas Riksförbund så rekommenderar vi dig att bli medlem för att kunna maximera nyttan av nätverket.

Vår vidare ambition är att själv kunna hålla intressanta delningar för dig som småföretagare för att kunna hjälpa just ditt företag att växa och samverka i detta unika nätverk. Det kan vara utbildning, tips & trix, ”svarta listor”, intressanta blogginlägg eller helt enkelt en digital skola för dig att kunna bli bättre i din digitalisering och den omvandling som kan beröra ditt företag.

Externa aktörer kommer att få lov att exponera sig mot gruppen, dock kommer dessa begränsas kraftig och i första hand beröra befintliga partners och de förmåner som aktualiseras via medlemskap. Så NEJ, inget reklambombardemang från Ninja Casino eller SMS-låna-mera kommer att ske.

 

Exponering

Från och med 1:a oktober, 2019 kommer följande att gälla när det gäller exponering i gruppen Affärsnätverka med Småröretagarna.

– Du kan göra ett snyggt och prydligt inlägg här i gruppen med bild/video tillsammans med text. Det viktiga är att du avslutar ditt inlägg med [org.nr] för att vi ska kunna prioritera rätt.

– Du kan göra en delning från din hemsida på t.ex. företagspresentation, erbjudande eller blogginlägg. Se till dock att din delning är optimerad så att du får med en snygg delning.

Det viktiga är att du avslutar din delning eller ditt inlägg med [org.nr] för att vi ska kunna prioritera rätt.

Alla inlägg och delningar i gruppen kommer att modereras i tur-och-ordning och reglerna kommer att vara tydliga för alla i gruppen.

Externa parter kan enbart komma in med förfrågan via e-post: info@smaforetagarna.se, där kansliet kommer att kontakta dessa i efterhand som prioritering nummer två.

gå med i Småföretagarnas Riksförbund nu

Enkelt, tryggt och prisvärt!

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om

Bi

 

Så funkar det!

Alternativ 1: Fyll i formuläret, sätt in 1725 kronor på vårt bankgironummer 255-0481 och ange ditt organisationsnummer i meddelandefältet.

Alternativ 2: Fyll i formuläret för att betala på faktura.

Kostnad för medlemskap:
Medlemsavgiften består av en avdragsgill serviceavgift på 1300:-
+ moms 325:- + medlemsavgift 100:- = Totalt 1725:-/år

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

om Småföretagarna

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som företräder småföretagare inom alla branscher. Vår huvudsakliga uppgift är att skapa en enklare, tryggare och mer lönsam vardag för våra medlemmar.

Organisationen företräder cirka 32 000 småföretag och är en vass aktör i den politiska debatten när det gäller att förbättra småföretagares villkor. 

Viktig information för dig som är befintlig medlem i Facebookgruppen "Affärsnätverka med Småföretagarna"

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen