Så behöver det inte vara.

Småföretagarna i Sverige har bland de högsta arbetsgivaravgifterna i världen.

Fyll i formulären så ringer vi upp dig för att berätta om hur du som medlem kan stödja vårt arbete för lägre arbetsgivaravgifter.

Bli en del av Småföretagarnas Riksförbund och hjälp oss att driva fram en förändring för företagare i hela landet.

Som medlem får du inte bara möjlighet att stötta vårt viktiga arbete genom att driva frågan om sänkta arbetsgivaravgifter, utan du får också tillgång till en rad förmåner och resurser som kommer att stärka ditt företag. 

Genom att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund kan du vara med och påverka politiska beslut och arbeta för att sänka betungande kostnader för företagen. Var med och påverka arbetet för att sänka arbetsgivaravgiften! Som medlem får du dessutom unika förmåner för ett lönsammare företagande.

Juridisk
Rådgivning

Som medlem har du tillgång till kostnadsfri juridisk rådgivning, något som kan bli helt avgörande för dig och ditt företag!

Förmånliga
Försäkringar

Medlemmar får tillgång till att teckna försäkringar speciellt utformade för småföretagare via Småföretagarnas Försäkringar.

Mallar för ditt
företagande

De mest eftersökta blanketter, mallar och instruktioner till småföretagare. Förenkla din administrativa vardag som småföretagare.

Kunskapsbank
med FAQ

Vi belyser de vanligaste frågorna med svar förankrade direkt från en småföretagares vardag samt medlemmars vanligaste frågor.

Se alla

Våra medlemsförmåner

Förutom att stötta förbundets arbete för att sänka arbetsgivaravgifterna för Sveriges småföretagare så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör, vi företräder över 30 000 småföretag.

Organisationen är skapad och drivs av småföretagare, vi vet därför vilka utmaningar en småföretagare möter. Politiska processer tar längre tid därmed arbetar vi parallellt och kontinuerligt för att ta fram de bästa förmånerna för våra medlemmar. Allt för att minska betungande kostnadsposter i utmanande tider.

Vad andra medlemmar säger

Några månader efter att jag hade blivit medlem skadade jag ryggen och fick då användning av sjukförsäkringen som ingår i Trygghetspaketet. Efter bara några timmar fick man träffa en specialist och efter en kortare tids behandling kände jag mig helt återställd.

Att vara medlem i Småföretagarna känns tryggt. Det känns helt enkelt självklart att vara medlem. Tillsammans kan vi påverka och göra skillnad. Blåbärstället, mitt företag, är mitt andra hem och mitt lilla skötebarn därför vill jag kunna påverka politiken för bättre villkor tillsammans med andra småföretagare.

Att tillsammans med andra småföretagare kunna vara med och påverka politiker känns otroligt viktigt om vi ska ha bättre villkor för småföretagandet i Sverige, speciellt i utmanande tider. Detta uppdagades inte minst under corona-krisen och visade hur viktigt förbundet med sitt arbete är för oss småföretagare.

Arbetsgivareavgifter
Arbetsgivareavgifter

BOKA DITT SAMTAL MED OSS NU

Rulla till toppen