Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Enkelt att bli
hittad som
småföretag

Landets småföretagare kämpar för att synas och hitta sina kunder. Tack vare samarbetet med Bokadero.se har Småföretagarnas Riksförbund på rekordtid kunnat ta fram en portal där småföretagare enkelt kan lista sig och nå ut. Samtidigt gör vi det enkelt för alla som vill handla av Sveriges småföretagare att hitta rätt företag att köpa av.

Hitta Småföretag - Hitta nya marknader

"

Bokadero // småföretagarnas

Hitta Småföretag

På sidan HittaSmaforetag.se kan småföretag som är medlemmar i förbundet lägga upp sin företagsprofil och beskriva vad man säljer och de kan presentera upp till 10 unika erbjudande för produkter eller tjänster som man vill belysa särskilt. Sedan är portalen öppen för alla som har ett behov att söka bland de företagsprofilerna efter ett som erbjuder det man behöver, eller lägga upp ett uppdrag som de registrerade företagen sedan kan ge offerter på.

Tjänsten är gratis för förbundets medlemmar vid lanseringen och fram till 31 december som ett stöd för småföretagare. Vill man vara fortsätta vara sökbar på sidan efter det kostar det 29 sek/mån exkl moms vilket går till drift, support och utveckling av sidan.

Skulle du ha frågor om den utökade medlemsförmånen HittaSmaforetag.se är du välkommen att kontakta oss direkt via telefon: 042- 34 28 50 eller om du vill att vi ska kontakta dig så kan du fylla i nedan formulär så kontaktar vi dig oftast inom 24 h (mån-fre).

Du kan även välja att lämna dina uppgifter om du vill veta mer om övriga medlemsförmåner eller vad det innebär att ansluta sig som medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

lått oss
Kontakta dig

Andra utökade medlemsförmåner

VI Förstår
SMÅFÖRETAGARE

Det är nu mer viktigt än någonsin att ansluta sig till en organisation som förstår småföretagare. Hos oss får du den hjälp och information du behöver för att kunna driva ditt företag på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

Hitta Småföretag - Hitta nya marknader
Hitta Småföretag - Hitta nya marknader
Hitta Småföretag - Hitta nya marknader
Hitta Småföretag - Hitta nya marknader

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om. Enkelt, tryggt och prisvärt!

💡 En stark röst som förbättrar villkoren för ditt företag. 💡 Gratis juridisk telefonrådgivning – Vi kopplar direkt. (3 x 30 min. per år) 💡 Medlemstidningen Bra Affärer, fyra gånger om året. Ger tips, råd och inspiration 💡 Tillgång till rätt försäkringsskydd – enkelt och prisvärt! 💡 Ett stort paket av medlemsförmåner 💡 Blanketter för nedladdning, Manual för bluffakturor, FAQ mm. 💡 Veckans varningslista 💡 Möjlighet att ansluta dig till en unikt nätverk & Facebookgrupp 💡 UTÖKADE MEDLEMSFÖRMÅNER:  ➡ Coachning och affärsutveckling för dig som medlem. ➡ Bygg Business – Boken som guidar dig och ditt företag till varaktig framgång ➡ Hitta din småföretagare – En unik listningstjänst för ditt företag där du kan skapa affärsmöjligheter.

Stå starkare
tillsammans

Småföretagarnas Riksförbund står på småföretagarnas sida när ingen annan gör det. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund stöttar du arbetet tillsammans med andra i liknande situation som dig själv, för att underlätta företagandet i Sverige.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen