Aktuellt just nu

Medlemsförmåner

Fraktjakt

Fraktjakt ger små- och medelstora företag tillgång till de stora aktörernas fraktpriser genom upphandlade fraktavtal. Som medlem i Småföretagarna får du inte bara kraftigt rabatterade fraktpriser redan från start, du får även en extra fraktrabatt.Med Fraktjakt får du ett molnbaserat system för din fraktadministration. Genom nytänkande lösningar och inbyggd fraktoptimering kan

Medlemsförmåner

CIRCLE K

Circle K ❤️ Småföretagarna och välkomnar in er till våra stationer Erbjudande 15 mars – 30 April 2023 för Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar: Nu har du bättre pris på  biltvätt hos Circle K Nu står våren för dörren och då kan bilen behöva tvättas för att bli av med vägsalter och smuts för att förlänga bilens livslängd. Medlemmar får fram till sista april 20% rabatt på Circle Ks biltvätt

Medlemsförmåner

Mallar

Kostnadsfria mallar Småföretagarnas Riksförbund har tillsammans med partners insatta inom den administrativa och juridiska domänen nu tagit fram de mest eftersökta blanketter, mallar och instruktioner till småföretagare. Dessa kan användas för att förenkla

Det lönar sig att vara medlem, absolut!

Den beräknade totala summan är framtagen på statistik enligt nedan givna källor och följande siffror.

Genomsnittspriset i Sverige 2018 för motorförsäkring låg på 5641 kronor per försäkring enligt Insplanet

I ditt medlemskap ingår 3 tillfällen med juridisk rådgivning a 30 minuter. Enligt domstol.se ligger snittpriset för Juridisk rådgivning på 1780kr/h. 

För att beräkna besparingen vid köp av transportbil har vi utgått ifrån en Peugot Transportbil med nypris från 495 000 kr enligt Peugeot.

För att beräkna besparingen vid gymkort har vi utgått ifrån ett Guld/regionkort hos Nordic Wellness, kostnad 4788kr/år.

Besparingen för hotellövernattning utgår ifrån ett genomsnittspris på 845kr/natt enligt Hotelstatistics.

I summan finns även 3 månaders trygghetspaket som ingår i medlemskapet – värde 281.25kr per månad i 3 månader. 

Bemärk att besparingarna är framtagna vid formulärets skapande (2012-12-09) och kan ha förändrats. Besparingen är ett räkneexempel och varierar från fall till fall där just din besparing kan vara lägre eller högre än snittet. Vårt räkneformulär är framtaget för att ge dig en visualisering av ungefär hur mycket du kan spara in på ditt medlemskap i småföretagarnas riksförbund.

 

Våra medlemsförmåner

Medlemsförmåner

JURIDISK RÅDGIVNING

Det här med juridik kan vara svårt och komplicerat för den ovana. Hur ska jag tolka olika lagar och regler? Gör jag rätt rent juridiskt och vilka rättigheter har jag i förhandlingar och uppköp? Ta del av Småföretagarnas juridiska rådgivning!

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

VÅRA FÖRSÄKRINGAR

Medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund får tillgång till att teckna försäkringar speciellt utformade för småföretagare via Småföretagarnas Försäkringar. Småföretagarnas Försäkringar hjälper dig som småföretagare att hitta rätt försäkring för ditt behov. Vi erbjuder idag sex olika kategorier av försäkringar.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

FÖRETAGSUTVECKLING

Känner du att du inte riktigt får ditt företag att växla? Lägger du ner mycket tid men får ändå inte tillräckligt med intäkter? Är du en företagare i Skåne med max 49 anställda så kan projektet ReLoad Skåne vara precis den hjälp du behöver.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

FORDON

Har du ett behov av tjänstebil i ditt företag? Då kan du spara stora belopp tack vare Småföretagarna Riksförbund fina rabatter på såväl fordon som drivmedel. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund kan du få rabatt på utvalda bilmodeller från DS Automobiles, Opel, Ford, Citroen och Peugeot.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

FINANS

Våra medlemmar har möjlighet att ta del av ett flertal bra erbjudanden inom finanssektorn där vi bland annat har rabatterade priser på fakturaköp och påminnelsehantering, men även fördelaktiga företagslån via Krea samt ett rabatterat pris på tjänstepensioner via Pensure.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

MARKNADSFÖRING

Har du svårt att få ditt företag att växa och hitta nya kunder? Då har du som medlem i Småföretagarnas riksförbund möjlighet att ta extern hjälp med marknadsföringen till rabatterade priser. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund så blir du även en del i ett stort affärsnätverk.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

DRIVMEDEL & EL

För många småföretagare är drivmedel och el något som genererar stora utgifter i företaget. Känner du igen dig? Då har vi några riktigt bra skäl till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund. Ta del av våra medlemsförmåner med rabatter på såväl drivmedel som el.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

HÄLSA & FRISKVÅRD

Som småföretagare jobbar vi ofta och mycket. Det kan bli långa arbetsdagar, något som lätt kan leda till både stress och såväl psykisk som fysisk ohälsa. Därför har vi på Småföretagarnas Riksförbund tagit fram flera bra förmåner kring friskvård och hälsa.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

HOTELL & RESA

Är du ofta på resande fot i ditt företagande? Då finns det stora pengar att spara med Småföretagarnas Riksförbunds fördelaktiga rabatter på hotell och tågresor. Vi har bland annat rabatt på tågresor med SJ och hela 25% rabatt på privata hotellvistelser hos Elite Hotels.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

KONTOR & ELEKTRONIK

Är det dags att skaffa ett ordentligt kontor? Eller behöver du uppgradera och förnya befintliga hårdvaror? Eller kanske bara fylla på kontorets alla förbrukningsvaror? Oavsett anledning så erbjuds alla våra medlemmar flera attraktiva rabatter på elektronik och kontorsartiklar via våra samarbetspartners så som Office Depot.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

ADMINISTRATION

Ett vanligt förekommande hinder många upplever när de går i tankarna att starta sitt första företag är all administration det medför. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du möjligheten att gå t.ex. Srf Konsulternas utbildningar inom bokföring, deklaration, moms, lön och skatt med 10% rabatt.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

TIDNING & MAGASIN

Som småföretagare har du säkert är stort intresse för affärer och börsen, vi har därför tar vi fram löpande erbjudanden på tidningarna och magasin. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du även vår omtyckta medlemstidning Bra Affärer fyra gånger om året.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

TRANSPORT & LOGISTIK

Driver du en e-handel och behöver bra priser på leverans av dina paket? Eller har du tjänstebilar som slukar drivmedel under alla era kundbesök? Som medlem hos Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet till flera attraktiva rabattavtal inom transport och logistik.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

UTBILDNING

Att driva småföretag kräver ofta kunskap inom många områden för att få ihop hela företaget och därför är vi stolta över att kunna erbjuda alla våra medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund flera bra erbjudanden på såväl kostnadsfri som rabatterade utbildningar. Ta chansen att vässa dina kunskaper!

LÄS MER  >>

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen