ReLoad

Tack vare finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF) och React-EU kan vi erbjuda detta stöd till en låg avgift. 

RELOAD SKÅNE

Är du en företagare i Skåne med max 49 anställda kan projektet RELOAD SKÅNE ge dig kunskap, kraft och mod att möta framtiden. Med hjälp av vår behovsanalys får du en bra bild av vad du kan utveckla i ditt företag för att nå dina mål. Om du vill får du även en affärsutvecklare som bollplank.

Exempel från vårt smörgåsbord av hel- eller halvdagsutbildningar:

Led dig själv och andra | MS 365 | Så får du fler kunder med LinkedIn | Fotografering | Förstå bokföring på riktigt | Excel | Struktur och effektivitet | Strategi för sociala medier | Hållbarhet på flera plan | Filma med mobilen | Jag är ingen säljare! | Digitala möten | Balans och stresshantering

… Och många fler!

RELOAD SKÅNE är för alla småföretagare i Skåne oavsett om man är befintlig medlem i Småföretagarnas Riksförbund eller på väg att bli medlem.

Tjäna mer
arbeta mindre

Affärsstöd och utbildningar skräddarsytt för dig som driver företag i Skåne

Stöd av affärsutvecklare och korta utbildningar

I projektet ingår möten med affärsutvecklare som hjälper dig lyfta blicken, staka ut riktningen och ta rätt beslut. Någon att bolla dina tankar om nuläge och framtid med, som hjälper dig att strukturera och planera för att frigöra mer tid och energi. Du kan också få expertstöd inom hållbarhet, digitalisering och innovation.

Dessutom får du och dina medarbetare välja mellan korta konkreta utbildningar på hel- eller halvdagar i olika ämnen som många företagare efterfrågar. Du får vara med och påverka vilka utbildningar som anordnas. Du får också lära känna andra företagare i Skåne.

 1. Du börjar med en behovsanalys, som ger en bild av vad du kan utveckla.
 2. Sedan får du träffa en affärsutvecklare som, utifrån det behovsanalysen visar, hjälper dig att prioritera och sätta upp mål.
 3. På vår webb kan du logga in, se och boka alla utbildningar och andra evenemang.
 4. Efter en tid får du följa upp din utveckling med affärsutvecklaren och sätta nya mål.

Vill du ha informationen som nedladdningsbar PDF?
Affärskompetens Sverige har sammanfattat informationen för att du ska kunna ta del av den på ett enkelt sätt eller att kunna skicka vidare och sprida till andra företagare som du kan anse ha behovet.

dfnnoxniyt3bvl5ftrfe-47

Kompetensutveckling för alla oavsett bransch

Det är tufft att driva ett litet företag i en värld som ständigt förändras. Vi är själva företagare och vet hur det kan vara. Som företagare behöver man ibland hjälp med struktur och effektivitet för att tjäna mer och jobba mindre. Så du kan leda istället för att alltid ha andan i halsen.

Omvärlden förändras fort och kunderna får nya behov. Kanske måste du klara nya krav på hållbarhet, hitta nya arbetssätt för att öka lönsamheten eller nya produkter, tjänster och marknader?

Gör det enkelt för dig - låt behovsanalysen som ingår berätta vilka kurser du bör gå

Att vara småföretagare kan ibland vara krångligt. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig och ditt företag att utvecklas. Därför erbjuder projektet en gedigen behovsanalys som ger en överblick över vilka områden du och dina medarbetare behöver arbeta lite extra på.

Exempel på utbildningar som andra företagares behovsanalyser har resulterat i är:

 • Nå fler kunder med LinkedIn
 • Content Marketing
 • Synlighet på webben
 • GDPR i vardagen
 • Digitala möten
 • Förstå bokföring på riktigt
 • Outlook
 • Excel
 • Fotografering och digital bildbehandling

Intressant? Gör då en intresseanmälan! Du förbinder dig inte utan utforskar dina möjligheter.

Fakta RELOAD SKÅNE

Projekttid: Augusti 2021 till oktober 2023
Deltagaravgift: 4000 kr per företag
Geografi: Skåne (33 kommuner)
Antal platser: 300 småföretag med 0-49 anställda har möjlighet att delta
Vilka branscher: Alla branscher
Projektägare: Affärskompetens Sverige
Medfinansiär och samverkanspart: Småföretagarnas Riksförbund (SFR)
Samarbetspart: Sveriges lantbruksuniversitet (SLU)
Administreras av: Tillväxtverket
Projektfinansiär: Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF)

Långsiktig investering för ditt företag

En RELOAD med oss ger dig nya kunskaper om ett digitalt och hållbart arbetssätt så att du efter att ha deltagit kan känna dig stärkt, ha utvecklat företagets överlevnadsförmåga för en lång tid fram och blivit långsiktigt hållbar.

Du har också ökat din innovationsförmåga, kompetens kring digitalisering och satt nya, hållbara mål mot en grönare omställning.

Projektet är möjligt tack vare medfinansiering från Europeiska regionala utvecklingsfondens (ERUF) satsning React-EU och Småföretagarnas Riksförbund.

Ditt företag betalar endast en mindre, avdragsgill avgift för att delta i projektet. Genom att delta i RELOAD SKÅNE gör du en investering i din och företagets framtid. Behovsanalysen ingår och banar vägen för det du sedan väljer att gå vidare med bland de kurser som föreslås. Du betalar endast 4000 kronor per företag för handfast stöd av affärsutvecklare och experter från olika ämnesområden samt korta och konkreta utbildningar.

Tack vare finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF) och React-EU kan vi erbjuda detta stöd till en låg avgift. Tillväxtverket administrerar satsningen. Läs mer här. 

Företagare som har deltagit i liknande utbildningar

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top