ReLoad

Tack vare finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF) och React-EU kan vi erbjuda detta stöd till en låg avgift. 

ReLoad Skåne har nu inletts och anmälningsperioden är slut

Inom ramen för projektet kommer Småföretagarnas Riksförbund att löpande uppdatera er om de företag som deltar och deras erfarenheter i form av kunskapsdelningar. Detta för att kunna ge alla som är intresserade och kunskapstörstiga en chans att följa projektet och deltagarna.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Följ projektet och deltagarna av ReLoad Skåne

ReLoad

Från ett traditionellt hantverk till modernt hantverk med digitalisering

ReLoad Skånes nätverk inleder hösten med sin första nätverksträff, denna gång i Helsingborg. Temat för träffen är digitalisering. Ett 40 tal företagare samlas på Bollbrolyckan i Helsingborg för nätverk, lyssna och lära av varandra. Vi fick förmånen att lyssna på Sonny Jerlström från Jerlström´s Snickerier med rubriken ”från ett traditionellt hantverk till modernt hantverk med

Läs mer »
ReLoad

Hur man skapar en enkel process för kunderna

ReLoad Skånes nätverk inleder hösten med sin första nätverksträff, denna gång i Helsingborg. Temat för träffen är digitalisering. Ett 40 tal företagare samlas på Bollbrolyckan i Helsingborg för nätverk, lyssna och lära av varandra. Vi träffar Samed Tözmal från Delco AB och får lyssna på hans livsresa ”bra städ med digital plattform – hur du

Läs mer »
ReLoad

Allt började med en dröm

ReLoad Skåne´s nätverk inleder hösten med sin första nätverksträff, denna gång i Helsingborg. Temat för träffen är digitalisering. Ett 40 tal företagare samlas på Bollbrolyckan i Helsingborg för nätverk, lyssna och lära av varandra. Vi är stolta och glada att vi fick möjligheten att bjuda in Eva Vati och få lyssna på hennes inspirerande föredrag

Läs mer »
ReLoad

Träffa kattpsykologen Susanne Hellman Holmström

Handen på hjärtat, har du en katt i din omgivning? Då skulle vi föreslå att du lär känna Susanne eller helt enkelt gör som drygt 21 000 andra kattälskare och följ henne på Facebook. Vi älskar möten med våra småföretagare i Sveriges avlånga land och vi lovar att allt är faktiskt möjligt, bara du vet

Läs mer »
ReLoad

Jerlströms Snickeri växlar upp sitt företagande

Småföretagarnas Riksförbund och Affärskompetens anordnade för första gången en nätverksträff för de företagare som deltar i EU-projektet ReLoad Skåne. I ett sommarhett Törringelund presenteras Sonny Jerlström som driver speciallösningar inom snickeri och tillika medlem i Småföretagarnas Riksförbund. Han har under en tid varit i en utvecklingsfas för sitt företag och behövt hantera personal och personalfrågor.

Läs mer »
ReLoad

Lyckad nätverksträff i Törringelund med ReLoad Skåne

Midsommarkänslan infann sig när 50 småföretag träffades och nätverkade inom ramen för projektet ReLoad Skåne.Vid vackra Törringelund gavs det fantastiska möjligheter att dela erfarenheter och hitta nya affärer.Som företagare i Skåne med max 49 anställda ska projektet ReLoad Skåne ge dig kunskap, kraft och mod att möta framtiden.Med hjälp av vår behovsanalys får du en

Läs mer »
ReLoad

ReLoad i Skåne med Ingrid Ohlsson

Vad är ReLoad i Skåne och varför ska du som småföretagare ta vara på detta unika tillfälle att växla upp ditt företagande? Ingrid Ohlsson från Småföretagarnas Riksförbund sammanfattar ReLoad i Skåne på under en minut bland de Skånska rapsfälten. Se klippet för att kunna bilda dig en uppfattning om det handfasta utbudet som ReLoad i

Läs mer »

Hoppa på, det är värt det!

Att bara springa och hoppas på det bästa är inte alltid den bästa vägen till framgång. Projektet ReLoad Skåne ger möjligheten för skånska småföretag att förbättra affärer, utveckla ditt personliga ledarskap, stärka nätverken och utveckla dina affärsidéer mot en hållbar framtid.

Peter Thörn, Styrelseordförande, Småföretagarnas Riksförbund berättar om det stora värdet av kompetenshöjning för dig och ditt företag.

Genom projektet ReLoad ger vi Skånes småföretagare chanser att göra företagandet tryggare, enklare och mer lönsamt, säger Peter Thörn.

Intervju med Tina Nordström

ReLoad

Tina Nordström berättar om sin entreprenörsresa

I samband med ReLoad Skåne event som avhölls den 31 januari, 2022, på Clarion Hotel & Congress Sea U, hann Ingrid Ohlsson från Småföretagarnas Riksförbund fånga upp Tina Nordström, huvudföreläsaren av event, för en personlig intervju. Under eventet så återberättade Tina om sin egen företagsresa och hur hennes passion till mat har förverkligats sedan barnsben

Läs mer »

Intervju med Annette Wendin

Fakta ReLoad Skåne

Projekttid: Augusti 2021 till oktober 2023
Deltagaravgift: 4000 kr per företag
Geografi: Skåne (33 kommuner)
Antal platser: 300 småföretag med 0-49 anställda har möjlighet att delta
Vilka branscher: Alla branscher
Projektägare: Affärskompetens Sverige
Medfinansiär och samverkanspart: Småföretagarnas Riksförbund (SFR)
Samarbetspart: Sveriges lantbruksuniversitet (SLU)
Administreras av: Tillväxtverket
Projektfinansiär: Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF)

Långsiktig investering för ditt företag

En ReLoad med oss ger dig nya kunskaper om ett digitalt och hållbart arbetssätt så att du efter att ha deltagit kan känna dig stärkt, ha utvecklat företagets överlevnadsförmåga för en lång tid fram och blivit långsiktigt hållbar.

Du har också ökat din innovationsförmåga, kompetens kring digitalisering och satt nya, hållbara mål mot en grönare omställning.

Projektet är möjligt tack vare medfinansiering från Europeiska regionala utvecklingsfondens (ERUF) satsning React-EU och Småföretagarnas Riksförbund.

Ditt företag betalar endast en mindre, avdragsgill avgift för att delta i projektet. Genom att delta i ReLoad Skåne gör du en investering i din och företagets framtid. Behovsanalysen ingår och banar vägen för det du sedan väljer att gå vidare med bland de kurser som föreslås. Du betalar endast 4000 kronor per företag för handfast stöd av affärsutvecklare och experter från olika ämnesområden samt korta och konkreta utbildningar.

Tack vare finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF) och React-EU kan vi erbjuda detta stöd till en låg avgift. Tillväxtverket administrerar satsningen. Läs mer här. 

Företagare som har deltagit i liknande utbildningar

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småföretagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett tryggt, enkelt och lönsamt sätt.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen